Tudjátok.hu - tedd fel kérdéseid mobilról

Icon.pngMár mindenkivel előfordulhatott, hogy eszébe jutott egy kérdés, de nem volt gépközelbe, hogy feltegye azt az interneten. Ebben segít a Tudjátok.hu alkalmazás, amiben bárhol és bármikor felteheted kérdéseidet. A program egyszerű felépítése miatt még olyan helyzetben is megtehetjük ezt, amikor nem tudunk teljesen összpontosítani arra, amit csinálunk. A program hivatalos leírásában az áll, hogy akár piros lámpánál is nyugodtan feltehetjük a kérdésünket az alkalmazásnak köszönhetően, viszont a közlekedési balesetek elkerülése végett ezt próbáljátok meg elkerülni ;-).

1.jpg

Az applikáció elindulása után egy teljesen letisztult, minimális dizájnú alkalmazást látunk, amiben összesen öt menüpont található. Ezek a kérdések, a kategóriák, a beállítások, új kérdés, valamint a kérdéseim. Szinte az összes elnevezés magáért beszél, egyedül talán a beállítások és a kategóriák azok, amik egy kicsit részletesebb kifejtésre szorulnak. A kategóriákban csak és kizárólag a paramétereket állíthatjuk be, hogy melyik fő- és alkategóriában szeretnénk megnézni a kérdéseket, utána átdob az első menüpontba. A beállításokban pedig a bejelentkezést találhatjuk.

A program ingyenesen letölthető iPhone-ra és Android-ra egyaránt, így az esetlegesen felmerülő kérdéseket bárhol és bármikor feltehetjük.

2.jpg 3.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iPhone-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!