Air Keyboard

Alakítsd át mobilodat billentyűzetté és egérré

Icon.pngNéha nagyon zavaró tud lenni, amikor a billentyűzet vagy az egér kábele nem elég hosszú, vagyis nem tudunk miattuk feltétlenül kényelmesen elhelyezkedni. Erre nyújt megoldást az Air Keyboard nevű alkalmazás, amivel Android-os tabletünket, iPad-ünket, valamint iPhone-unkat alakíthatjuk át klaviatúrává, illetve egérré.

Az első és legfontosabb, amit megjegyeznék, hogy a használatához a számítógép, legyen az Mac vagy Windows-t futtató gép, és a telefon ugyan azon a wi-fi hálózaton legyen, különben nem fogja a telefon megtalálni a gépet. A másik nagyon fontos, hogy a számítógépre le kell tölteni a szerveroldalt a fejlesztők weboldaláról.

1.jpg 2.jpg

Miután a két készüléket összepárosítottuk, már használhatjuk is. Alapértelmezetten osztott módban indul, vagyis mind a két beviteli eszköz megjelenik rajta, de akár testre is lehet szabni valamilyen szinten, mint például csak az egér jelenik meg, vagy csak a billentyű, valamint bekapcsolhatjuk az egérmódban a multitouch-ot. Az iPad-es verzióban jóval nagyobb szabadságot kaptunk, mert ott akár teljesen saját billentyűzetet is csinálhatunk.

3.jpg 4.jpg 5.jpg

A funkcióbeli különbségeknek viszont ára van, ami annyit jelent, hogy az iPad-es kivételével az összes ingyenesen letölthető, míg iPad-re 2,69 Euróba kerül. A program igazán kényelmessé tudja tenni néhány esetben a számítógép használatát, valamint az egér funkciójával akár prezentációinkat is vezérelhetjük.

6.jpg 7.jpg

Letöltés iPad-re: Letöltés iPhone-ra: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!