Archos FamilyPad2 - 13,3 inches tablet

Az Archos bemutatta, az új Archos FamilyPad 2 Androidos tabletjét, amely 13,3 inches 1280 x 800 pixeles felbontású, egyszerre 10 újat érzékelni képes kijelzőjével kíván a mindennapok részévé válni. A készülék Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, amit kétmagos 1,6 GHz órajelű processzor, 1 GB ram segítségével hajt meg. A grafikus feladatokra pedig négymagos Mali 400 MP4 GPU-t kapott.

Archos-FamilyPad-2.jpg

Az Archos FamilyPad 2 8 GB tárhelyet kínál a felhasználónak, amit szabadon bővíthet microSD kártyával, hiszen 64 GB kártyákat is kezel. Az előlapi kamerája 2 megapixeles, ami videotelefonálásra tökéletes, a készülék fő kamerája szintén 2 megapixeles. A gyártó szerint:

"Az Archos FamilyPad2 a gyors kétmagos processzorával, és az erős négymagos grafikus processzorával, nagyon nagy számítási teljesítményt nyújt, ami azt jelenti, hogy a rendszer gyorsabb, az alkalmazások gyorsabban nyílnak meg, és a böngészés még kellemesebb mint eddig valaha.

Azért mert a készülék kapott mini-HDMI portot, könnyedén csatlakoztatható HDTV-re, hogy még jobb élmény legyen az Android felület a TV-n. Nagyon jó videózásra, vagy játszani a nagy képernyőn. Az Archos FamilyPad 2, microSD bővíthetősége ugyanolyan jó mint az, hogy a készülék kezeli a pendrive-okat, vagy az USB csatlakozós merevlemezeket."

Forrás: Archos

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!