Super Stickman Golf

Rövid ideig ingyenes

Icon.pngRövid ideig ingyenesen letölthető a Super Stickman Golf nevezetű játék, amelynek a neve nagyon sok mindent elárul, ám mégse mindent, hiszen a név alapján egyből egy egyszerű golfos játékra gondolunk, ami részben igaz is, de a készítők néhány egyedi funkcióval kiegészítették, aminek köszönhetően egy teljesen egyedi játékélményt kapunk.

A játék alapkoncepciója, hogy egy 2D-s pályán egy pálcikafigurával kell belőnünk a labdákat a lyukba. Minél kevesebb lövéssel érjük el, annál több pontot kapunk a végén. És most jön az, ami egyedivé teszi, mégpedig a különböző erősítők. Ilyen például az újralövés engedélyezése, amely az éles pályán újrakezdhetjük a lyukat. Ezen kívül még olyan erősítők érhetők el, mint például a ragadós labda, ami a falhoz odatapad, vagy a jéglabda, ami ennek pont az ellentéte, vagyis a labda még a földön is tovább csúszik.

1.jpg 2.jpg

Ezen kívül még két dolog van, ami egyedivé teszi. Az egyik a hatalmas mennyiségű pálya, ami található benne, illetve a többjátékos mód. A játékban lehetőségünk nyílik online, vagy akár barátok között bluetooth vagy wi-fi hálózaton játszani. Itt is nagyon fontos szerepet játszanak az erősítők, hiszen nagyon okosan kell használnod a rendelkezésre álló eszközöket.

3.jpg 4.jpg 5.jpg

Összességében a játék nagyon jól össze van rakva, az egyedüli idegesítő benne a főmenü zenéje, ami hosszú idő után az ember agyára megy, szóval nem ajánlom senkinek, hogy a főmenü huzamosabb ideig meg legyen nyitva, vagy ki is kapcsolhatjuk a zenét :). A játék ingyenesen letölthető Android-ra, valamint most rövid ideig iOS-re is.

Letöltés iOS-re: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!