Army of Goddess Defense - védd meg a várat

Icon.pngA napokban futottam bele az Army of Goddess Defense nevű játékkal, ami szinte rögtön felkeltette az érdeklődésemet a grafikájával, illetve a történetével. A történet egészen pontosan így szól: Egy fantáziavilágban a démon nagyúr megátkozta a barátainkat, akik emiatt ránk támadott. Nekünk kell vezetni az istennő seregeit, hogy felszabadítsuk őket.

A játék menete már többek számára ismerős lehet, mert elég sok ehhez hasonló flash játék van, ám mindegyikbe a másik fél várát kell elpusztítani. Itt erről szó sincs, hanem a támadó seregeket kell visszavernünk a seregünk által. Összesen 11 különböző egység áll a rendelkezésünkre. Mindegyiknek van egy ára, amennyiért segítségül lehet hívni őket, ami itt kristályban van megadva. Ez a kristály folyamatosan termelődik attól függően, hogy mennyit fejlesztünk rajta. Mint a legtöbb ilyen játéknál, itt is minden egyes pálya után újra kell kezdeni. A kristályon kívül még szerepet kapott a közönséges érme, amivel erősíthetjük a főhőst, annak a varázslatait és az egységeket is fejleszthetjük.

1.jpg 2.jpg

Néhány kisebb finomítás még ráférne, mint például az alap egységekre azt írja, hogy alacsony sebzés, ennek ellenére nagyobb a támadóerejük, mint a kardosoknak, illetve a karakterek mozgásának az animáción lehetne még csiszolni, de ezeken kívül nagyon rendben van a játék. A zene tökéletesen beleillik a hangulatba. És mindenki nagy örömére ingyenesen tölthető le iOS-re.

3.jpg 4.jpg

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!