Air Heroes - repülj minél messzebb

Icon.pngIngyenessé vált az Air Heroes nevű játék, ahol nem csak ügyességre van szükségünk a küldetésünk teljesítéséhez, hanem logikára is, hogy a legjobb lehetőséget megtaláljuk. Nagyon sok hasonló játék van, ám ez mégis kitűnik a többi közül, mégpedig abban, hogy itt nem a kilövés számít, hanem hogy a megadott mennyiségű szárnycsapás segítségével milyen messzire jutunk.

A szárnycsapások száma valamilyen szinten limitálva van, ami azt jelenti, hogy nem csak annyiszor tudunk összesen emelkedni, amennyi szívvel indítunk (szívvel jelölik a lehetséges szárnycsapásokat), hanem repülés közben szerezhetünk újakat is. Viszont ha ilyen egyszerű lenne az egész, akkor nem jelentene kihívást. Velünk szembe különböző ellenséges egységek repülnek, amiknek ha nekimegyünk, akkor veszítünk egy szívet.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Minden egyes próbálkozás után kapunk valamennyi érmét, aminek a mennyisége a megtett távolságtól függ. Ha elegendő összegyűlik, akkor a boltban vásárolhatunk néhány kiegészítőt, bár ezeknek az ára nem lett a fejlesztők által rendesen végiggondolva, ugyanis szinte elérhetetlenek, de ezen kívül nagyon addiktív a játék.

4.jpg 5.jpg

Mint már korábban írtam, a játék ingyenessé vált, szóval aki szereti a logikai ügyességi játékokat, azoknak itt a lehetőség, hogy kipróbálják, mit tudnak.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!