Face Killer - alakítsd át ismerőseid arcát

Icon.pngIngyenessé vált a Face Killer alkalmazás Pro változata, ami azt jelenti, hogy most már az összes beépített lehetőséget tudjuk használni, amit a program rejt magában. Az applikáció segítségével könnyedén megváltoztathatjuk ismerőseink arcát, mint például vámpírfogakat kaphat, illetve tipikus rajzfilmes (nagy és kerek) szemeket.

Ami érdekessé teszi a programot, hogy nem csak a saját gyűjteményünkből válogathatunk, hanem a vk.com-ról és a Facebook-ról is felhasználhatjuk ismerőseink képeit, így akár előkészíthetünk egy kis meglepetést a számukra. A megfelelő kép kiválasztása után adhatunk neki hátteret, mint például börtönrácsok, kicserélhetjük a szemét, a száját, az orrát, adhatunk rá álarcot, valamint néhány egyszerűbb tetoválást is elhelyezhetünk rajta.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

A következő lépés a kép nyújtogatása, csavargatása, valamint a kép színének a telítettségét állíthatjuk. Az utóbbit nem ajánlom, ugyanis a program elég könnyen kiléphet a használatától, de a többi lehetőség működik. Az elkészült képeket elmenthetjük a fotókönyvtárunkba, a Face Killer saját képei közé, megoszthatjuk a közösségi oldalakon, valamint elküldhetjük email-ben is.

4.jpg 5.jpg

Aki szeretné megnevettetni ismerőseit, azoknak ez egy tökéletes lehetőség. Mint írtam, most ingyenesen letölthető az App Store-ból, viszont hogy mennyi ideig ingyenes, azt nem lehet tudni, szóval akit érdekel, az töltse amíg lehet. Jó szórakozást hozzá :).

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!