Block-War - FPS Minecraft stílusban

Icon.pngHa szereted a Minecraft-et és a lövöldözős játékokat, akkor ezt az alkalmazást neked találták ki, ugyanis kombinálták a Minecraft grafikáját egy online FPS-el, amiben nem csak az öldöklést próbálhatod ki, hanem te magad is készíthetsz pályákat.

Alapvetően négy pálya található a játékban, amik nem szerkeszthetőek, de akármennyi sajátot készíthetsz. Amennyiben online játszol, akkor több, mint 80 különböző pályát találhatsz, amiben lehet beltéri helyszín, labirintus és akár teljesen nyílt terepek is.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Az irányítás nem mondható igazán egyszerűnek, viszont ami igazán zavaró, az a pályának a betöltési ideje, ugyanis a pálya még töltés közben megjelenik, viszont mozdulni nem tudsz, csak kiírja, hogy a pálya töltése folyamatban. Viszont amint betöltött, laggolás nélkül lehet öldökölni az ellenséget az egyetlen fegyverünkkel, ami sose fogy ki a lőszerből.

4.jpg 5.jpg

A játék limitált ideig ingyenesen letölthető iOS-re, szóval aki szeretne kipróbálni egy teljesen egyedi élményt, annak itt a tökéletes lehetőség.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!