A Samsung utolsó lépése az Apple árnyékában

A Samsung az okostelefonok forradalmasítására készül, a következő generációs készülékek már újdonságot is mutathatnak, mármint a Galaxy S 4 utániak. Az IBB elemzője Jefferson Wang szerint "a Samsung utolsó lépése az Apple árnyékában" és 2014 készülékei teljesen átformálják az okostelefon élményt.

samsung-galaxy-s4dddd.jpg

"Amikor a héten debütál a Galaxy S 4 ezen a héten, a készülék még mindig az Apple által elkezdett ösvényen halad" írta Haydn Shaughnessy a Forbes újságírója. "Jelenleg megakadtak. Az Apple formatervei, és az Apple dizájnja, az ő elképzelésük egy jó telefonról, mindenki csak egy jó iPhone, iPad utánzatot készít."

Továbbá azt mondta, hogy a modern okostelefonok az Apple vízióit viszik tovább, de a Samsung ezen változtathat 2014-ben, mikor végre szakítanak, például a Tízen operációs rendszerrel, és a flexibilis kijelzővel.

flexibil.jpg

"Samsung valószínűleg az utolsó lépéseit teszi az Apple árnyékában. 2014-ben a számítógépek és az online világot a saját elképzelései szerint alakíthatja. A kritikusok szerint, teljesen újra kell gondolni minden elképzelést," Shaughnessy szerint. "Kicsit tovább a jövőbe tekintve a Samsung akár minden téren meghatározó lehet. Nem lesz külön számítógép vagy telefon, de talán lesz valami, ami inkább egy életstílus lesz. Erre akkor fog sor kerülni, amikor a Samsung uralni fogja a flexibilis kijelzők piacát.

Közben pedig azt mondta, a Galaxy S 4 csak a "következő iPhone kihívó."

Forrás: forbes.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!

Címkék: Android Samsung Hirek