BMS - Big Muscle Shop

Icon.pngA mai világban egyre kevesebb ember figyel oda a megfelelő táplálkozásra és mozgásra, nagyon sokan végeznek ülő munkát, utána pedig már nincs energiájuk a mozgásra, legalábbis a megfelelő gyakorlatok összeállítására. Ebben segít a Big Muscle Shop alkalmazása, ahol találhatunk érdekes információkat az izmokról, néhány kezdő tanácsot az edzéshez, illetve az étrendhez.

A programban a főoldalon megtalálhatjuk a legfrissebb híreket, mint például a 40 év feletti testépítéssel kapcsolatos tévhiteket, valamint Picur (Gencsi József) készüléséről találhatunk néhány információt. Hogy miért is lehet érdekes a számunkra, hogy hogyan készül Picur? Erre a válasz egészen egyszerű, mégpedig az, hogy látjuk, hogyan is készül fel ténylegesen különböző versenyekre, illetve tőle kérhetünk akár tanácsokat is. Az edzésterv menüpontban megtalálhatjuk az alapvetően szükséges ismereteket, valamint egy kezdő edzéstervet, de ha nem találod a számodra megfelelőt, akkor pár adat megadásával kérhetsz személyre szólót. Ezek az adatok a következők: nem, életkor, súly, edzés célja (fogyás/izom növelése), mennyit szeretnénk leadni/felszedni, milyen sportot űzünk, valamint ülő munkát végzünk-e.

1.jpg 2.jpg

Ami számomra mindenképpen pozitív a programmal kapcsolatban, hogy az izmok működését megismerhetjük, de nem bonyolították túl a leírást, így akár a kezdők számára is érthető, valamint nem azt mondják, hogy különböző szteroidokhoz kell nyúlni, hanem a helyes és egészséges táplálkozás a megoldás. Valamint még azt is hangsúlyozzák, hogy az elterjedt fogyókúrák is hosszú távon eredménytelenek a jojóhatás miatt.

3.jpg

Amennyiben személyesen szeretnénk tanácsot kérni, akkor a kapcsolat menüpont alatt megtalálhatjuk a pontos címüket, valamint egy gombnyomással felhívhatjuk őket, illetve email-t írhatunk nekik. A program ingyenesen letölthető iPhone-ra és Android-ra is, így a kezdő testépítők találhatnak érdekes információkat arról, hogyan is álljanak hozzá.

Letöltés Android-ra: Letöltés iPhone-ra:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!