Real Racing 3 - Az igazi versenyzés

unnamedx.pngA Real Racing 2 nagy sikere után, itt a Real Racing 3. Egy játék ami az igai versenyzés élményét kelti. Vigyázat internet kapcsolat szükséges hozzá, hiszen élő emberek ellen versenyzünk és ehhez adatkapcsolatra van szükség. Viszont az elődjével ellentétben a Real Racing 3 ingyenesen letölthető Androidra, és iOS rendszerű készülékekre. A játékot az EA mobilos részlege készítette, és a nagy szoftvergyárhoz méltó autós játék.


A játékot egy bevezető versennyel kezdjük, ahol gyorsan megtanuljuk, hogyan is működik a versenyzés. Megjegyzem, ez talán a legjobb dolog az okostelefonokban, hogy a készülék döntésével irányíthatjuk az autónkat. A gázadás automatikus, a fékezéshez, van segédletünk, amit ki is kapcsolhatunk. A kijelzőhöz érve tudunk fékezni magunk is ha olyan helyzetbe kerülünk. Ekkor egy Porsche autóval versenyezhetünk, de mikor ennek vége, meg kell venni a saját autónkat, Az adott R$ (a játék pénzneme) összegből, kell megvennünk, és itt sajnos nincs túl sok lehetőségünk, viszont ne aggódjunk, bármelyiket is választjuk, jó alap lesz a fejlődésre. Apropó R$, ezen kívül van aranyunk is, amivel felgyorsíthatjuk a fejlesztéseket, vagy vehetünk különleges autókat. Ha kevés R$ van, mikrotranzakcióval vehetünk pár száz forintért.

unnamed.jpg

Igen fejlődésre, mint mostanában a legtöbb autós játékban, itt is tuningolnunk kell az autónkat a továbblépéshez. De ez nem minden, hisz az autónk a versenyek alatt amortizálódik, szükségünk van a motor karbantartására, a felfüggesztésre is oda kell figyelnünk. Hisz ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor jelentősen visszaesik az autónk teljesítménye.

repairs.jpg

Sokféle versenymód van,köztük a kötelező körverseny, és a gyorsulás, de van pár érdekesebb versenymód is. Egyik ilyen a Endurance, ebben a játékmódban 60 másodpercünk van, hogy minél nagyobb távot tegyünk meg a pályán. Ez néha lehetetlennek tűnik, de minden egyes előzéssel kapunk plusz 10 másodpercet, és ha megteszünk egy teljes kört akkor is.

2013-03-18_10-15-19.png

Mint, említettem valós személyek ellen versenyzünk. A TSM (Time Shifted Multiplayer™) pont erre való, hogy elmenti a verseny adatokat, így más számára ellenfelek vagyunk, de van egy még jobb lehetőség, hiszen a barátainkkal is versenghetünk, ha csatlakozunk Facebookhoz az alkalmazással. De itt a valóság nem áll meg, valós versenypályákon, valós autókkal körözhetünk.

Ha azt gondoljuk, csak egy újabb könnyen végigjátszható versenyzős játék, hát kicsit tévedünk, mert több mint 900 versenyen mérhetjük össze tehetségünket a világ bármely pontján élő játékosokkal. Szóval aki unja a gépek elleni versenyzést, telepítsük nyugodtan a Real Racing 3, viszont előre szólok, első indításnál további fájlokat tölt le így ajánlott WiFi használatával telepíteni. Jó játékot!

Letöltés Androidra Letöltés iOS-re
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!