Star Hovercrafts Enterprise - harcolj az űrben

Icon.pngIngyenesen letölthető iOS-re a Star Hovercrafts Enterprise nevű játék, aminek a teljes neve, illetve a fejlesztők általi leírás egyáltalán nem fedi a teljes valóságot, hiszen ők úgy mutatják be, hogy egy verseny az űrben, pedig ez egy egészen régi játékra épült rá, ahol a szembejövő légpárnás járműveket kell kikerülni, illetve lelőni.

A játékban összesen négy különböző jármű közül válogathatunk, amiket bizonyos mennyiségű összegyűjtött érme után vásárolhatunk meg. A járműválasztó képernyőnél a Shop gombot megnyomva megvásárolhatjuk In App Purchase segítségével (nem kevés pénzért) az összes járművet. Arra érdemes odafigyelni, hogy a gombot nem nyomogassuk, mert a megerősítő ablaknak kell egy kis idő, mire megjelenik, és ha többször nyomjuk meg egymás után, akkor annyiszor kell majd megnyomnunk, hogy nem erősítjük meg a vásárlást.

1.jpg 2.jpg

 

Az ellenséges légpárnásokat szétlőve eshetnek a különböző érmék, ám ezeknek mindegyiknek más-más értéke van. Van, ami viszonylag sokat ér, viszont olyan is akad, ami egészen pontosan 0-t ad. Sajnos ebből található a legtöbb, így a pénzgyűjtés egyáltalán nem egyszerű.

3.jpg 4.jpg

 

A játék önmaga nagyon addiktív, egy lassan már klasszikusnak mondható játékstílust ötvöztek modernebb grafikával, így a játékélmény is adott azoknak, akik szeretik a hasonló játékokat. A zene nem kifejezetten illik hozzá, sőt egy idő után már idegesítővé is válik, valamint az erőszakos reklámok is zavaróak tudnak lenni. A program jelenleg ingyenes, ám nem tudni, hogy meddig marad az.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!