Zombie Killer, avagy Vinny a viking kalandjai

Icon.pngIngyenesen letölthető Android-ra és iOS-re a Zombie killer nevű játék, ahol Vinny a viking bőrében irthatjuk a zombik seregeit. Ehhez a feladatunkhoz egy teljes fegyverarzenál áll a rendelkezésünkre, ám a zombi seregek egyre erősebbek. Vajon sikerül Vinny-nek a faluban és annak környékén lévő zombikat kiirtania?

A játékot alapvetően egy szablyával és dobófejszével indítunk. A dobófejszének, illetve az összes lőfegyvernek csak korlátozott számú használati lehetősége van, ám a küldetések között a boltban vehetünk hozzá extra töltényt. A későbbiek során eljuthatunk oda, hogy lángszórót vegyünk, illetve egyéb modern fegyvereket, a közelharciak terén viszont kicsit szűkebb a választék. Itt az egyik legmodernebb lehetőség a jelzőpózna, illetve a láncfűrész.

1.jpg 2.jpg

Nem csak a fegyverarzenált lehet fejleszteni, hanem a páncélt is érdemes, hiszen az életünk a pályák között nem töltődik újra, csak akkor, ha megvesszük az élettöltő csomagot elég drágán. Természetesen a páncél sem olcsó, de hosszú távon igencsak megéri, mert nem fog olyan gyorsan csökkenni az életünk.

3.jpg 4.jpg

A játék most mind a két platformra ingyenesen letölthető, így aki szereti a zombihentelős játékokat, azoknak ez egy kiváló lehetőség. Egy dolgot mondhatok a tapasztalataim alapján, hogy ha elkezdesz játszani vele, nehezen fogod letenni a játékot. Én is csak a telefon teljes lemerülése miatt hagytam abba, szóval jó szórakozást hozzá :-).

Letöltés Android-ra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!