Air France Music - zene a felhők között

Icon.pngEleged van abból, hogy valami új zenét szeretnél hallgatni, de nem találod meg a stílusod? Akkor az Air France Music-ot neked találták ki, ugyanis az alkalmazás egy teljesen egyedülálló módon segít megkeresni a zeneszámokat, amiket a felhőben tárol el.

Jelen alkalmazásnál a felhő szó nem csak az adattárolót jelenti, ugyanis a program elindítása után a kamerát az ég felé fordítva találhatjuk meg az elhelyezett zeneszámokat. Ezek országonként, illetve városonként is változnak, így akik többet utaznak, azok jobban ki tudják bővíteni a számok listáját. A felhőkre nézve a kis ikonokra irányítva a kamerát megtudhatjuk az előadó, illetve a szám nevét. Ha kicsit tovább hagyjuk rajta, akkor elkezdhetjük a lejátszást is, illetve hozzáadhatjuk a kedvencekhez.

1.jpg 2.jpg

A már megtalált számokat bármikor meghallgathatjuk, viszont mivel ezek egy felhőben találhatóak, ezért a hallgatásukhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges. Az égen található néhány elrejtett kvíz is, amiket megtalálva és kitöltve díjat lehet nyerni.

3.jpg 4.jpg

Az alkalmazás jelenleg csak iPhone-ra érhető el, viszont elméletileg már készül Android-ra is. A program teljesen ingyenesen érhető el. Aki szeretne teljesen más zenei stílust is meghallgatni, vagy csak szereti a változatosságot, azoknak ez egy ideális lehetőség, illetve az applikáció tartalmaz néhány kiadatlan számot is.

5.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!