Smash the Office - vezesd le a feszültséget

Icon.pngTúl sok a stressz? Eleged van az irodából és legszívesebben szétvernél mindent? Ezt most megteheted a Tuokio legújabb iOS alkalmazásával, a Smash the Office-szal. A játék elsődlegesen a fölösleges energiák, illetve a stressz levezetésére alkalmas, illetve mint ahogy a címéből is kiderül, egy virtuális irodát is tönkretehetünk.

A játékban egy baseball ütős férfival vagyunk egy irodában, akinek elege van a munkahelyéből, ezért úgy dönt, hogy mindent elpusztít, amit csak tud. Az irányítása igen egyszerű, hiszen csak mozogni és ütni kell, viszont található néhány felszedhető kiegészítő. Nem kell félni ezektől, ugyanis az első hat nekifutás tulajdonképpen csak instrukciókat ad, hogy mi mire jó. A kiegészítők közül az egyik legfontosabb az érme, ugyanis két menet között vásárolhatunk három booster közül. Ezek csak egy-egy körre érvényesek, viszont a hatásuk annál hasznosabb, mint például gyakrabban tudsz ütni.

1.jpg 2.jpg

Természetesen nem csak egyetlen szoba szétverése a feladatunk, hanem minél több teremben törni-zúzni amit látunk. Minden egyes ajtó mellett található egy tűzoltókészülék, amely valamilyen furcsa okból kifolyólag felrobban, ha megütjük, amitől a körülötte lévő tárgyak, valamint az ajtó is felrobban. Az ajtót kézzel is be lehet törni, ám az lényegesen tovább tart, viszont csak ezekre a tűzoltókészülékekre se lehet alapozni, hiszen a maximális 1 percet nem biztos, hogy így a legcélszerűbb kihasználni pontok szempontjából.

3.jpg 4.jpg

Ami engem egy kicsit zavart, hogy amikor szétütöttem egy tűzoltókészüléket, akkor a telefon teljesen belaggolt, illetve a következő szobában még nem voltak betöltve a tárgyak, így ha még olyankor mentem be, amikor üres volt, akkor alig lehet megmozdulni a körülötted megjelenő tárgyaktól. Pozitívum viszont, hogy valamilyen szinten szétlöki a tárgyakat, így nem teszi lehetetlenné a folytatást.

5.jpg

A játékot nem mondanám kifejezetten addiktívnak, nem tud sokáig lekötni, viszont ha túl nagy a feszültség, akkor igen hasznos lehet. Az alkalmazás 0,89 Euróért megvásárolható az App Store-ból.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!