A világ legidegesítőbb ébresztőórája

logo.pngMindenki máshogy ébred, van aki kipattan az ágyból az első madárfüttyre, van akit meg lehetetlen rávenni, hogy felkeljen, és rá van állva már a keze félálomban is a telefon lenyomására, az ébresztés elhalasztására, hogy csak még 5 percet maradhasson az ágyban, aztán jól elkéssen. Na ez utóbbi embertípusnak lehet kiváló megoldás ez az ébresztőóra.

Már a neve sem kispályás, Sleep, If U Can, azaz Aludj, ha tudsz, és bizony nem beszél mellé. Lenyomni nem lehet, földhöz vágni drága, és addig bizony nem hagyja abba a csörgést, amíg el nem éri a célját az alkalmazás. Ez pedig nem más, mint egy fénykép. 

Az ébresztés beállításakor felkér az app, hogy készítsünk képet a lakás tetszőleges pontján (pl. fürdőszoba, kávéfőző, akármi), amelyet párosít az ébresztéshez. Ezek után reggel csak akkor fogja abbahagyni a csörgést, ha szépen kikászálódunk a jó meleg paplan alól, odavánszorgunk résnyire nyitott, afféle bádszpenszeres szemmel az adott helyre, majd készítünk ugyanarról egy képet, majd amikor a referencia képpel összehasonlítva elégedett lesz, abbahagyja a csörgést.

1.png 2.jpg 3.jpg

Valóban, a cím nem hazudik, tényleg a legidegesítőbb ébresztőóra, de legalább hatékony!

Jó reggelt!

Letöltés androidra:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!