Halogatod a tennivalóidat?

logo.pngSzámos To-Do jellegű alkalmazással ismerkedhettünk már meg, annyi van belőlük a Playen, hogy Dunát is lehet velük rekeszteni. Mégis mi az, amivel a most ajánlott alkalmazás kitűnik a többi közül? Nem más, minthogy azoknak készült, akik szeretik halogatni a munkát, vagy épp túl gyakran módosul az elintéznivalók listája, emiatt gyakran kényszerülnének átrendezni azok fontossági sorrendjét.

Nem véletlen, hogy se a címbe, se a bevezetőbe nem írtam be az alkalmazás nevét, mert annyira borzasztó a névválasztás, hogy az már fájdalmas. Az biztos, hogy ezt a nevet még az anyanyelvűek sem jegyzik meg könnyen, cserébe viszont remek feladvány lehet tengerentúli betűző versenyeken.

A Procrastination (halogatás) nevű app egy egyszerű feladatkezelő, amely két részre bomlik: mai és holnapi elintéznivalókra. A teendőinket szépen felírjuk a listába, és egy egyszerű mozdulattal jobbra csúsztatva áttolhatjuk holnapra. Ha mégis meggondoljuk magunkat, akár vissza is lehet dobni a mai napra, bár ez kevéssé valószínű. Természetesen amit holnapra áttettünk, az holnap már a mai teendőink között fog szerepelni, de ezt az eszmefuttatást inkább nem folytatom, mert kezd hasonlítani az antiókhiai Szent Kézigránát használati utasításához.

1.png 2.jpg 3.png

A beállításokban engedélyezhetjük, hogy a napi listát megjelenítse az értesítési sávban, illetve az alkalmazáson belül megvásárolhatjuk a widgetet is 1 Euróért, amivel az indítóképernyőn is hozzáférünk a teendőinkhez.

Ha elnyerte a tetszésedet az ötlet, töltsd le és nézd meg, szerintem érdemes!

Letöltés androidra:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!