GuitarTuna - hangold be gitárodat egyszerűen

Icon.pngGitárosok, eljött az alkalmazás, amire oly sokáig vártatok, mégpedig egy igen precíz hangoló formájában. A program segítségével szinte gyerekjátékká válik a pontos hangolás, nem kell hozzá semmi egyéb eszközt venni, ha már van okostelefonod, legyen az Android, vagy akár iOS-t futtató készülék.

Én személy szerint elég régóta keresgélek az App Store-ban valami használható hangoló programot, de eddig mindig valami olyan negatívumba ütköztem, ami miatt elég gyorsan le is került a telefonról, viszont ez az első olyan program, ami igazán pontos, a mikrofont tökéletesen eléri rendszeresen, valamint nem kell megnyomni, hogy éppen melyik húrt szeretnénk hangolni, hanem automatikusan észleli a hang alapján.

1.jpg 2.jpg

Természetesen ha kifejezetten egy húrt szeretnénk hangolni, arra is van lehetőség, így ha teljesen el van csúszva a hangmagasság, akkor is be tudjuk állítani, hogy hol legyen. Sajnos ez se egy tökéletes alkalmazás, ugyanis csak standard hangolást kezel, illetve egy másik negatívum, hogy rengeteg memóriát eszik. iPhone 4 készüléken csak akkor hajlandó elindulni, ha a háttérben futó alkalmazások nagy részét bezárod, különben a töltőképernyő után ki is lép.

3.jpg 4.jpg

Ami igazán különleges ebben a programocskában, hogy a precizitásának ellenére ingyenesen tölthető le a Google Play-ből is és az App Store-ból is. Jó hangolást mindenkinek! :-)

5.jpg

Letöltés Android-ra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!