JewelMill - Malomra fel!

unnamed.pngA JewelMill ötletét két játék ihlette meg, amiknek ötvözetéből megszületett a játék alapgondolata és története. Ehhez a játékhoz nem elég az ügyesség, szükségünk lesz a szürkeállományunkra is ahhoz, hogy megoldjékuk a különféle pályákat, mindez szórakoztató köntösben. A Nanoid Games játéka a közismert malom és jewel játékokra épül, kellemes zenei aláfestéssel, változatos játékmenettel, és rengeteg pályával. A játék egyelőre csak Androidra érhető el, és minimális rendszerigénye a 2.2-as szoftververzió.

screenshot-20130410-154712.png


A játék során az drágaköveket kell mozgatnunk a malom játékhoz hasonló módon a kijelölt utak mentén. A pályákon ki kell raknunk egymás mellé vagy alá három azonos színnel rendelkező ékszert, ám nagyon fontos, hogy ez egyenes vonalban történjen. Amíg ez nem történik meg, addig az ékkövek nem alakulnak át zsákokká. Fontos megjegyezni, hogy a zsákok tologathatóak, így ezek nem okozhatnak különösebb fennakadást a játékmenet során. A játék időre megy, így nagyban számít az, hogy ki milyen gyorsasággal tudja megoldani az egyes pályákat.

screenshot-20130410-154804.png


A játék fejlesztője folyamatosan bővíti, javítgatja, aminek köszönhetően ma már több képernyőfelbontást és készüléket is támogat.

Letöltés

playstore-icon.png

Újdonságok

  • v1.07: Bugfix és Android 2.2 támogatás
  • v1.06: Magyar nyelv hozzáadva
  • v1.04: Villogó vízszintes és függőleges vonatalak, jobb térkép-megjelenítés, új videó
  • v1.03: Javított párbeszédpanel

Videó

  • Megjegyzés: A játék megjelenése óta már 7 frissítést kapott a játék a felhasználói visszajelzések alapján.
  • Megjegyzés 2: Belső informátoraink közölték velünk, hogy a fejlesztő a napokban esett át egy műtéten, így ezúton is mihamarabbi felépülést, és gyógyulást kívánunk neki!

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!