ICARUS - egy igazi klasszikus játék mobilra

ICON.pngIkarosz történetéről szinte mindenki hallott, vagyis arról, hogyan próbált meg elmenekülni Kréta szigetéről. Nem véletlen tehát, hogy ezzel a címmel készült el egy játék, ami ugyan egy kicsit modernebb változat, mégis tökéletesen illik rá az ICARUS név.

Mivel ha a játék annyiról szólna, hogy el kell repülni a szigetről, akkor elég unalmas lenne, ezért egy kicsit meg lett spékelve ellenséges egységekkel, amiket szét kell lőni. Maga a lövöldözés automatikusan megy, neked csak az "űrhajóféleséget" kell irányítanod. A játék előrehaladtával a fegyvered egyre jobb lesz, viszont az ellenfelek is egyre masszívabbak, szóval taktika bőven kell hozzá.

1.jpg 2.jpg

A játékban összességében 3 különböző profil lehetséges, valamint három hajó közül választhatunk az elején (Poseidon, Ares, Athena). Mind a háromnak megvan a maga különleges támadása, illetve hogy pontosítsak, nem is egy, hanem kettő. Ez a kettő a Power Attack és a Special Attack. A pálya elindítása után az élet csík alatt található egy kék vonal, az jelzi a speciális támadás feltöltöttségét, az alatta található csíkok pedig a power attack töltöttségét mutatja.

3.jpg 4.jpg

Ami elsőre megzavarhat, azok a kék kis gömböcskék, hiszen a legtöbb hasonló játékban találhatóak gyűjthető érmék, itt viszont szó sincs erről, hanem ezek a gömbök az ellenséges lövedékek, amikbe nem ajánlatos belemenni, az érméket pedig automatikusan begyűjti, így ezzel nincs semmi dolgunk se. A másik fontos dolog, amire érdemes odafigyelni, hogy ne menjünk a pálya legtetejére, mert onnan nem fogjuk tudni visszavinni a hajót.

5.jpg

A játék iOS-re egészen 19-éig ingyenesen letölthető, Android-ra pedig alapvetően ingyenes, viszont a koreai leírás ne zavarjon meg senkit itt, ugyanis a játék angol nyelven működik.

Letöltés iOS-re: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!