Antivírus Security az AVG-től

avg.pngAz elmúlt időszakban megnőtt az Androidra írt kártevők száma, mivel értékes információkat tárolunk a készülékeinken. Már mindent az okostenefonon intézünk, a banki ügyeinktől kezdve a személyes e-mailokig, és senki sem szeretné ha az ilyen dolgai illetéktelenekhez kerülnének. Ebben segít az AVG Mobile Technologies által fejlesztett Antivírus Security program.

A program felülete nem tartogat semmi extrát, hisz nem ez a feladata. Az első menüpont a Protection, vagyis a védelem, itt találunk minden szoftveres védelemmel kapcsolatos beállítást. A Performace menüpont alatt találunk egy folyamat lezárót, és pár optimalizálást segítő menüpontot. Az Anti-Theaf menüpont, mint ahogy a neve is sugallja a lopások ellen van, hiszen ha aktiváljuk az e-mail címünkkel, akkor interneten bármikor lekérhetjük a telefon pozícióját, vagy akár egy a készüléknek küldött speciális sms-sel is. A Privacy menüpont alatt pedig személyes tartalmainkat védhetjük le. Jelszóval védhetjük alkalmazásainkat, és le is menthetjük őket, az ingyenes verziónál ezeket csak pár napig próbálhatjuk. Ezen kívül tudjuk törölni az összes adatot a készülékről.

2013-04-21_20-37-21.png 2013-04-21_21-46-40.png
2013-04-21_21-45-09.png 2013-04-21_21-45-29.png

Az alkalmazás minden egyes újonnan telepített alkalmazást átvizsgál, hogy nem tartalmaz kártékony programot. Ez pár pillanat alatt lezajlik szerencsére. Érdemes minél sűrűbben teljes vizsgálatot futtatni, hiszen adataink védelme nagyon fontos. Az AVG programja azt adja amit kell, és mindezt megfelelően. A programnak van Tabletes verziója is, ami csupán megjelenésben különbözik, funkcionalitásban nem. Aki meg akarja vásárolni a PRO verziót, annak több mint háromezer forintot ki kell fizetnie, de szerintem ez megéri.

Letöltés Android Mobilra Letöltés Android Tabletre
playstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!