K&H útitárs

Icon.pngUtazni jó. Akár városlátogatásra, akár sportolni vagy tengerparti nyaralásra készülünk, indulás előtt még számos teendő vár ránk, az utazás alatt pedig szintén szükségünk lehet segítségre. A K&H útitárs alkalmazásával ezeket mind megkapjuk. Az alkalmazás segítségével nemcsak K&H utasbiztosítást tudunk kötni, de számos egyéb hasznos funkcióval is ellátnak minket.

A legfontosabb funkció az alkalmazásban a vészhelyzeti segélyhívás, amivel pár gombnyomással hívhatjuk a 112-es telefonszámot, így angolul tudunk segítséget kérni. Amennyiben nincs meg a nyelvtudás, vagy csak szeretnénk magyarul elintézni, akkor magyar nyelvű segítséget is kérhetünk. Itt leírja, hogy ebben az esetben előre készítsük elő az érvényes utasbiztosítás kötvényszámát, hiszen az alapján tudják beazonosítani, hogy milyen utasbiztosítást kötöttünk. Amennyiben ezt még nem tettük meg, ezt is megcsinálhatjuk akár az indulás előtt, ehhez nincs másra szükség, mint néhány fontos adatot megadni, valamint egy bankkártyára és egy úti okmányra lesz szükség.

1.jpg 2.jpg

Előfordulhat külföldön, hogy olyan helyzetbe keveredünk, amikor a helyi magyar képviseletet kell megkeresni. Ez nem mindig egyszerű, viszont a program segítségével országonként található egy lista. Itt megnézhetjük a pontos címet, telefonszámot, illetve a kapcsolattartó nevét is. Amennyiben van internethozzáférésünk, akkor térképen is megnézhetjük, hogy hol található (a Roaming díjjal óvatosan).

A mit tegyek baj esetén menüpont azt a élt szolgálja, hogy ha baj van, azt se tudjuk, hova kapjunk. ezért itt néhány hasznos tanácsot találhatunk, hogy mit is csináljunk. A hasznos dolgok, információk menüpont alatt is hasznos tippeket találunk, ám itt inkább az indulás előtti időszakra, hiszen gyakran megesik, hogy vissza kell fordulni, mert valami fontosat otthon hagytunk. Ezen kívül még találunk iránytűt és zseblámpa funkciót is, így ha nem tudjuk, hogy merre van észak, akkor is könnyedén eltájékozódhatunk.

3.jpg 4.jpg

Az alkalmazás igencsak hasznos, bár remélhetőleg senki se szorul rá, hogy a segélyhívót, illetve a magyar nyelvű segítséget hívja, de sose árt, ha a kéznél vannak az elérhetőségek vészhelyzet esetére. A program igazán nagy segítséget tud nyújtani mind indulás előtt, mind a helyszínen, ráadásul még ingyenesen le is tölthető iPhone-ra és Android-ra (az internetes funkciókkal óvatosan külföldön :-) ).

Letöltés iPhone-ra: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!