Foodpanda Ételrendelés

icon.pngÚj ételrendelő szolgáltatás tűnt fel hazánkban, mely mobiltelefonokon hódít. Segítségével Budapest 230 étterméből lehet megrendelni az ebédet vagy vacsorát, ami, valljuk be, nem kevés. De a szolgáltatás nem csak Magyarországra korlátozódik, a világ 23 országában érhető el az alkalmazás. Nem kell a használatához mást tenni, mint megadni a tartózkodási helyet, vagy elég, ha csak megnyomjuk a helymeghatározás gombját, és máris elénk tárul az összes étterem, ahonnan rendelhetünk.

foodpanda1.png device-2013-04-25-103422.png device-2013-04-25-103826.png

Ha egyszer beléptünk az étterem felületébe, kategóriánként látjuk az ételeket, és az étteremről is kaphatunk infókat. Amit részemről hiányolok, az a kerület meghatározása, csak utca és házszám található. Ez több okból is sajnálatos, egyrészt talán személyesen is elmennék megnézni, másrészt így tudnám, milyen messze van az étterem, adott esetben kb. mennyit kell várni az ételre.

foodpanda2.png foodpanda3.png foodpanda4.png

Az étel kiválasztása után letölti annak adatait, és kosárba tehető. Amennyi időt tölt, arra számítottam, hogy a képe is meg fog jelenni, de sajnos nem rendelkeznek képekkel, ezt talán lehetővé kellene tenni az éttermeknek, hogy feltölthessék. Ha mindent kiválasztottam az étteremből - természetesen minden étteremből külön kell rendelni - be kell lépnem a Foodpanda adataimmal, vagy regisztrálni, utána máris útjára indul a rendelés. Sajnos a teljesítést nem állt módomban tesztelni, mert leginkább házikoszton élek :-)

device-2013-04-25-105158.png device-2013-04-25-105210.png

Az alkalmazás alapvetően jól használható, intuitív, szép a felülete, és roppant hasznos annak, aki szeret különféle éttermekből rendelni. Ingyen letölthető az App Store-ból és a Play Store-ból. Jó étvágyat!

A Foodpanda honlapja: www.foodpanda.hu

Letöltés iOS-re: Letöltés Androidra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!