AppShopper Social

icon.pngTavaly, az iOS 6 bejelentésével egyidejűleg megváltozott a szabályzata az App Store-nak, tilos volt olyan alkalmazást kitenni, mely befolyásolhatja a Store relevancia sorrendjét, azáltal, hogy nagy letöltéseket generál egyes alkalmazásoknak. Épp ezért az AppShopper alkalmazást eltávolították, és csak mostanra sikerült olyan alkalmazást létrehozni, mely megfelelt a rendkívül fura szabályrendszernek.

stream.jpg friends2.jpg

Hosszú szünet után bejelentették az AppShopper Social alkalmazást, melynek már nem elsődleges funkciója az alkalmazások ajánlása, hanem komoly társasági funkciókkal egészült ki. Így végre ismét megtudhatjuk, milyen alkalmazások érkeztek újonnan, illetve mit áraztak le, vagy lett ingyenes éppen. Ahhoz, hogy az alapvető funkciókat használjuk, alőször meg kell jelöljük az AppShoppert ismerősnek. Ezután már megjelenik a Stream, vagyis az appok idővonala.

A Friends menüpontban tudunk hozzáadni ismerősöket, ha kíváncsiak vagyunk a vélaményükre. Érdekes módon kizárólag a Twitter account használható erre a célra. Ha rendelkezünk regisztrációval az AppShopper oldalán, akkor felírhatunk appokat a kívánságlistánkra, ezek változását jelezni fogja az alkalmazás, illetve a saját alkalmazásainkat is listázhatjuk, véleményezhetjük.

review1.jpg review2.jpg

És végül, de nem utolsósorban, ennyi egyéb funkció mellett az is belefér, hogy az app árára kattintva eljuthassunk a Store-ba, és letölthessük a kívánt alkalmazást.

Letöltés iOS-re:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!