Okoslottó - intézd el a lottószelvényt akár otthon is

Icon.pngMegjelent a Szerencsejáték Zrt. hivatalos alkalmazása, ahol a különböző szerencsejátékokkal kapcsolatos információkat tudhatunk meg, mint az előző kihúzott számok, illetve akár meg is játszhatjuk egyszerűen a saját számainkat is. A programban megtalálható az ötös lottó, hatos lottó, skandináv lottó, kenó és puttó is, így a választék igen nagy.

A Játék menüpont alatt megtalálhatjuk az előző heti nyerőszámokat és találati arányokat a hozzájuk tartozó nyereménnyel együtt, valamint itt tudjuk a saját számainkat feltenni. Az egyetlen probléma annyi, hogy a számokat SMS-ben küldi el, viszont ki lehet választani, hogy mobilegyenlegről szeretnénk-e állni a díjat, vagy pedig belső egyenlegről.

1.jpg 2.jpg

A Sorsolások fülnél a már fent felsorolt szerencsejátékok korábbi nyerőszámai találhatóak meg, mindegyikhez 10-12 eddigi sorsolás eredménye. Itt egy apró bug található, mégpedig akkor, ha a legalsó elem lenyitható, mert az nem megy vissza a helyére, így egy kis látványhiba található benne, de remélhetőleg nemsokára javítják.

3.jpg 4.jpg

A beállításoknál lehetőségünk van a régi és modern felület között választani, így aki a régi típusút szereti, annak se lesz hiányérzete. A program ezen kívül tartalmazza még a lottózók listáját, ahol a lista nézetben a távolság alapján találjuk meg az összes lehetőséget, illetve a térképen is megnézhetjük. Egyéb hasznos információk is találhatóak benne, mint például a belső egyenleget lekérhetjük, valamint a nyereményt is könnyedén felvehetjük.

5.jpg

A program mind Android-ra, mind iPhone-ra megjelent, így akik szeretik a szerencsét hajszolni, azoknak ez leegyszerűsítheti a dolgokat, hiszen nem kell minden egyes alkalommal elmenni a lottózóba, hogy feladhassa a számokat.

Letöltés iPhone-ra: Letöltés Android-ra:
appstore-icon.png playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!