Micromax A115 Canvas 3D

Az olcsó 3D telefon

Korábban már szivárogtak információk a készülékről, de most hivatalosan is bemutatták, a gyártó első 3D kijelzős készülékét Indiában. Nem tudni, hogy máshol is tervezik-e forgalmazni, de egy elég érdekes készüléket raktak össze. Eddig 3D telefonból csupán pár darab készült eddig, és mindegyiknek 3D képek készítésére alkalmas kamerája is volt. 

gsmarena_001.jpg

A készülék 5 hüvelykes kijelzője sztereoszkópikus 3D-s megjelenítésre képes. Az egész lelke 1 GHz-en futó kétmagos processzor 1 GB rammal. A készülék fő kamerája 5 megapixeles, míg a front oldali 0,3 megapixeles csupán. A felhasználó számára 4 GB belső memória áll rendelkezésére melyet 32 GB-os microSD memória kártyával bővíthet maximum. A készülék méretes kijelzője miatt, indokolt a 2000 mAh méretű akkumulátor, ami talán egész napra elég energiát képes tárolni.

Micromax A115 Canvas 3D nem a legfirssebb Android rendszerrel érkezik, de a viszonylag friss 4.1.2 Jelly Bean fog futni rajta. A készülék két SIM kártya egyidejű kezelésére képes, és a gyártó néhány 3D játékot is feltesz rá, a gyártó 3D space alkalmazásával, ami hozzáférést enged a 3D videó lejátszóhoz. 

A készülék 9999 indiai rúpiába fog kerülni, ami 42 ezer forint körüli árat jelent, és már május első hetétől megvásárolható lesz.

Forrás: gsmarena.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!