Lehetséges új tabletek a HTC-től

Pletyka az R7 és R12 tabletektől

Még decemberben kezdett el keringeni a pletyka, hogy a HTC Windows RT rendszerű tableteken dolgozik. Akkoriban úgy gondolták két variáns lesz, egy 7 hüvelykes és egy 12 hüvelykes darab. Most specifikációk is kiderültek róluk, de mivel csak egy forrásból származnak, így érdemes fenntartásokkal kezelni ezt a pletykát is.

HTC.jpg

A HTC R7, 7 hüvelykes full HD felbontású kijelzőt kap, a készülék belsejében 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 processzor, 2 GB ram társaságában lesz. 13 megapixeles hátsó kamerát, és 16 GB belső memóriát, valamint microSD bővítési lehetőséget kap. Ebben a verzióban nem lesz NFC, HDMI vagy DLNA. Viszont lesz LTE/HSPA+ és  Wi-Fi, Bluetooth és A-GPS is elég valószínű. A 12 hüvelykes R12, 2048×1536 pixel felbontású kijelzőt kap. A hardvere ugyanaz mint az R7-nek, csupán a kapcsolódási lehetőségek terén nyújt többet, hisz itt lesz NFC és HDMI is.

További részleteket még nem tudunk, így sem a készülékek dimenzióit, sem az akkuk méreteit nem ismerjük. A pletykák szerint a HTC R7 és az R12 Október 13.-án lesz bemutatva a nagyközönségnek. Így pont időben a karácsonyi dömpingre.

Forrás: ubergizmodo.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!