Kiszivárgott a Google Play Games

A Google is felhőbe viszi a játékokat

Úgy tűnik, a Google elirigyelte az Apple-től a Game Centert, és hasonló felhőbeli játékközpontot kezdett építeni. Ám, ahogy az mostanában lenni szokott, kiszivárgott a terv, és a Know Your Mobile már le is hozta a képeket. Pedig valószínű, hogy a csak héten rendezendő Google I/O konferencián szerették volna lerántani a leplet a robotos cégnél. Lássuk hát, mik lesznek benne a hírek szerint.

androidplaygames.jpg

Első, és természetesen legfontosabb a mentés lesz, egy-egy játék le tudja majd menteni az előrehaladást a Google hozzáférésünkre, így később innen tudjuk majd folytatni a játékot, akár egy másik készüléken is. Várhatóan lehetővé teszi a multiplayer módot is, így a felhasználók a Play Game-en keresztül összekapcsolódhatnak, és valós időben játszhatnak majd többen is egymással. Szintén lehetőség lesz - miért is ne lenne - az eredménytáblákra, így egy-egy jó eredményünk megmaradhat az utókornak.

playscreen.jpg

A Game Play új ikont kapott, zöld játékvezérlő lesz a jele, és várhatóan mindenhol fel fog tűnni hamarosan, összefonódva a Gmaillel, Calendarral, Google Drive-val, és egyéb Google szolgáltatásokkal. Kiváncsian várjuk, de nem csak ezt, hanem a napokon belül kezdődő Google I/O rendezvényt, és persze a bejelentéseket is. Ti is várjátok már?

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!