Készíts HTML5 alkalmazást Windows Phone-ra, és nyerj!

PhoneGap Windows Phone-ra is...

Sok alkalmazás készült iOS-re és Androidra a PhoneGap segítségével, ám kevesen tudják, hogy létezik Windows Phone-ra is. Már a WP 7.5 verzióra is létezett, ám most frissítették a tudását, és a Windows Phone 8-ra is tudunk alkalmazásokat írni a segítségével, az Internet Explorer 10-et is támogatja. Ám ez mind semmi, mert a Microsoft versenyt is hirdetett, melyen a világ bármely országából részt vehet, akinek van Windows Phone Dev Center regisztrációja.

WPPhoneGap.jpg

Összesen 20 nyertest fognak kihirdetni, a feltételek, hogy legyen az alkalmazás eredeti, innovatív, könnyen használható, valamint vonzó és tetszetős a felhasználókank. Az első 3 helyezett kap majd egy Windows Phone 8-at és egy Surface Pro-t, a többi 17 be kell érje egy-egy WP8 készülékkel. A verseny május 20-án kezdődött, és június 30-ig lehet nevezni. A győzteseket július 19-én hirdetik ki Portlandben. Mielőtt jelentkeznél, olvasd el a szabályokat. Ha minden rendben van, itt tudsz nevezni az versenyre. Ezen az oldalon egy 5 perces videót is találsz a Resources menüpont alatt arról, hogy érdemes belekezdeni a fejlesztésbe.

Fontos, hogy az alkalmazásnak egy másik alkalmazásboltban már fent kell lennie, a nevezett program ennek portolása legyen. Mindenkinek jó fejlesztést kívánok!

Forrás: Windows Phone Developer Blog

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!