SaborSalsa

Tanuld meg a salsa alapjait egyszerűen

Icon.pngMegjelent a SaborSalsa nevű iPhone alkalmazás, aminek a segítségével megtanulhatjuk a salsa tánc alaplépéseit, méghozzá nem csak az egyik fél szemszögéből, hanem külön-külön a férfi és női lépéseket, valamint akár egybe is megtekinthetőek.

A férfi és női lépéseknél ha túl gyors, akkor le tudjuk lassítani a lejátszást, így meg tudjuk kicsit alaposabban nézni, hogy mit is kell csinálni, viszont ez a lehetőség a közös videóban már nem érhető el, gondolom azért, mert előtte érdemes megtanulni az egyik fél szempontjából, utána ajánlott csak a mozdulat végleges formájának a megtekintése.

1.jpg 2.jpg

Ami igazán nagy pozitívum az alkalmazásnál, hogy nem csak magyar nyelven érhető el, hanem összesen nyolc különböző nyelven, amik a következők: angol, holland, német, magyar, olasz, szerb, szlovák, spanyol. A nyelvi támogatás a következő verziókban még valószínűleg bővülni fog, így akár valamilyen szintű szókincsjavításra is használható, valamint külföldiek is tudják használni.

3.jpg 4.jpg

Az alkalmazás maga ingyenesen tölthető le az App Store-ból, viszont ebbe csak az alaplépés található meg, a többi lépéshez meg kell venni a programot In App Purchase segítségével 0.89 Euróért, amihez még annyit tennék hozzá, hogy az elérhető lépések is ki fognak egészülni a következő verziókban.

5.jpg

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!