Furgon&busz

Teherautó- és kisbuszkölcsönzés egyszerűen

Akinek már jutott az a feladat, hogy egy teherautót, vagy kisbuszt kellett kölcsönöznie megadott paraméterek alapján, az tudja, hogy nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Ezt egyszerűsíti le nekünk a Furgon&busz nevű iPhone alkalmazás, aminek a segítségével gyorsan beállíthatjuk a szükséges teherautó specifikációit, illetve néhány egyéb, kötelező mezőt, utána  egy gombnyomással több cégnek egyidejűleg elküldhetjük az ajánlatkérést.

Az alkalmazásban viszonylag kevés kötelező mező található, így tényleg viszonylag gyorsan be lehet mindent állítani, de minél pontosabban adjuk meg a dolgokat, annál pontosabb árajánlatra számíthatunk. Ha valamelyik beállítási lehetőségről nem tudjuk, hogy pontosan mit is jelent, akkor a jobb oldalán található kis információs gomb segítségével kaphatunk róla egy részletesebb leírást.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Természetesen egy idő után mindenkinek lesz egy kedvenc cég, ahonnan a jövőben kölcsönözni fogja a teherautókat, illetve a kisbuszokat, de addig is igazán nagy segítséget tud jelenteni, mert így tudunk válogatni a különböző ajánlatok között, hogy melyik is éri meg a legjobban

Az applikáció ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Letöltés iPhone-ra:

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!