MinDig TV

Digitális TV a telefonon

mindig.pngA digitális átállásról már mindenki hallott, hiszen végre halad valamerre ez a folyamat, és jobb minőségben élvezhetjük a kedvenc TV műsorainkat. Csodálkoztam is, hogy interneten nehezen, vagy sehogy sem lehet élvezni legalább a közszolgálati  csatornákat, vagy ha mégis akkor bizonyos műsorok, mint a Forma-1 le van tiltva és csak a TV előtt ülve lehet élvezni az izgalmakat. Ezen változtat a MinDigTV alkalmazás, mellyel bármikor, bárhol nézhetjük a műsorokat.

Az alkalmazást az Antenna Hungária készítette, és elég jó munkát végzett. Élőben élvezhetjük az aktuális műsort a közszolgálati csatornákon. Viszont sajnos az ingyenesen fogható 7 TV és 3 rádióból csak az M1, M2, Duna, Duna World, és a Euronews nézhető a telefonon, de a 3 rádióállomást gond nélkül hallgathatjuk. 

2013-05-26_17-43-35.png 2013-05-26_17-45-33.png

Számomra kérdés volt, mivel sokat utazok hétvégente, hogy a Forma-1 alatt is nézhető-e a műsor, de szerencsére nem kellett csalódnom, jó minőségben és akadozás nélkül élvezhető volt. Persze ez nagyrészt az internet hozzáférésünktől is függ, persze használat során figyelmeztet is minket, hogy sok adatot fogyaszt mobilinterneten.

2013-05-26_17-44-36.png

Nem csak TV nézésre használható, hanem műsorújság is és bejelölhetjük a műsorainkat, emlékeztetőt is állíthatunk hozzájuk, így figyelmeztet minket mielőtt kezdődne, nehogy elfelejtsük, persze itt már a MinDig TV Extra kínálatából is szemezgethetünk. Véleményem szerint egy hasznos alkalmazás, és remélem bővül a kínálat.

Letöltés Androidra Letöltés iOS-re Letöltés WP-re
playstore-icon.png appstore-icon.png wp7market.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!