HTC AOSP Androidot engedélyezhet

A HTC az összes One készülékre engedélyezheti az alap Androidot

A HTC talán kiad egy Android Open Source Project (AOSP) szoftver frissítést, ami a gyári android szoftvert hozza el a HTC One készülékre, azok számára akik már megvették a készüléket.

htc_one.jpg

A The Verge azt állítja, hogy kézbe vehették a nemrég bemutatott HTC One "Nexus Edition" készüléket, ami az alap Android rendszert futtatja. A következőket állítják: "A HTC tartogat még érdekességet. Vizsgálják azt, hogy hogyan tudják támogatni a korai One vásárolókat, akik a Sense helyett az alap Androidot", talán ez jelenti, hogy úton van az AOSP ROM.

Egy ilyen lépés, mindenki számára örvendetes lenne, hisz sokan hitték, hogy a HTC One kimarad az alap Androidos klubból. Követhetik a Sony lépéseit, aki már AOSP frissítéseket kínál az Xperia S és Xperia Z készülékekhez, és a pletykák szerint az Xperia Tablet Z-re is készül már.

A HTC One Nexus edition teljesen ugyanaz lesz, mint a már ismert HTC One, csupán a szoftver lesz mentes a HTC érzéstől. A Készüléket június 26.-ától lehet kapni a Play áruházon keresztül az Egyesült Államokban.

Forrás: knowyourmobile.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!