Van kép a kamera telefonról

Hivatalos kép a Samsung Galaxy S4 Zoom-ról

Az első hivatalos kép a Samsung Galaxy S4 Zoom készülékről a Sammobile tette közzé. A kamera telefon képén jól látszik a dedikált kamera gomb a készülék oldalán. A Samsung Galaxy S4 Zoom (Cm-101) a Galaxy S4 minire épül és természetesen lehet vele telefonálni is, ellentétben a hasonló külsejű Galaxy Camera készülékkel.

gsmarena_001.jpg

A telefon kijelzője 4.3 hüvelykes qHD felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott, a pletykák szerint a készülékben 1.6 GHz-en pörgő kétmagos processzor lesz, 1 GB ram társaságában. Az operációs rendszere pedig Android 4.2.2 lesz. A készülék fő különlegessége a hátoldalán található 16 megapixeles kamera, amely 10 szeres optikai zoomra is képes.

A készülék beépített memóriája 8 GB, melyet maximum 64 GB-os microSD kártyával bővíthet a felhasználó. A készülék rendelkezik minden jóval kapcsolódási lehetőségek tekintetében, hiszen van Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0 LE és GPS is.

Kicsit túlzsúfoltnak tűnik a készülék jobb oldala, hiszen ide került a képernyő lezáró gomb, a hangerő szabályozó gombok, és az exponáló gomb is. A Samsung remélhetőleg a június 20.-ia londoni eseményen fogja bemutatni ezt a készüléket.

Forrás: sammobile.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!