Egyedi kezelőfelülettel érkeznek az új Huawei okostelefonok

Sajtóközlemény

Az Ascend Y210, Y300 és G510 hamarosan elérhető a magyarországi mobilszolgáltatóknál

 

A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója a Veletech kiállításon mutatta be három új készülékét, amelyek rövidesen megjelennek a hazai mobilszolgáltatók kínálatában. A belépőszintet és a középkategóriát lefedő készülékek közös jellemzője, hogy elérhető áron kínálnak kiegyensúlyozottan jó teljesítményt és kiemelkedő felhasználói élményt.

A technológiai evolúció eredményeként megváltoztak a fogyasztók elvárásai az okostelefonokkal szemben: többé nem különlegességnek, hanem a mindennapi élet nélkülözhetetlen kellékének tekintik őket. Manapság már nem szükséges hatalmas összeget fizetni egy jó teljesítményű készülékért, ha racionális alapon választunk. A Huaweinél azon dolgozunk, hogy termékkategóriától függetlenül ésszerű és a fogyasztók számára elfogadható áron kínáljuk a legújabb technológiát” – mondta Fred Wang, a Huawei Technologies Hungary terminal részlegének marketingigazgatója.

A most bevezetett készülékek közül kettőn már a Huawei saját fejlesztésű felhasználói felülete, az Emotion UI található, amely az Android 4.1 Jelly Bean verziójára épül. Az intuitív kezelőfelület kialakítása a használati szokások megfigyelésén alapszik, ezáltal egyszerűbbé teszi a rendszeren belüli navigációt. Lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználók saját igényeik szerint rendezzék az alkalmazásokat, a legfontosabbakat pedig a kezdőképernyőn egy widgetbe integráltan érhetik el.

 

Kiemelkedő képességek

huawei.jpg
A Huawei Ascend G510 számos átlagon felüli tulajdonsággal büszkélkedhet: kétmagos, 1,2 GHz-es processzorral és 4,5 colos kijelzővel rendelkezik, 4 GB memóriája pedig micro SD kártyával 32 GB-ig bővíthető. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen elfér egy kézben, hiszen nagyméretű kijelzőjével együtt is mindössze 67 mm széles és 9,9 mm vékony. A készüléken az Andorid 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszer és Emotion UI szoftverek futnak, a felvételek készítését pedig az 5 megapixeles hátoldali és a 0,3 megapixeles előlapi kamera biztosítja. A gyorsabb jelfelismerés és az akkumulátorkímélő technológia révén az Ascend G510 készenléti ideje akár 30 százalékkal is hosszabb lehet, mint a hasonló kategóriájú készülékeké. Az Ascend G510 májustól elérhető a Vodafone kínálatában.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!