Huawei Ascend P6: A világ legvékonyabb okostelefonja

Sajtóközlemény

A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója Londonban mutatta be legújabb, Ascend P6 nevű készülékét, amely jelenleg a világ legvékonyabb okostelefonja. 1,5 GHz-es, négymagos processzorával, 4,7 colos, nagyfelbontású in-cell LCD kijelzőjével, iparágvezető 5 megapixeles frontoldali kamerájával és intuitív kezelőfelületével a Huawei Ascend P6 hamarosan meghódíthatja a felsőkategóriás okostelefonok piacát.

1.jpg

A Huawei Ascend P6 az Ascend P sorozat zászlóshajójaként az extrém eleganciát testesíti meg a dizájnra fogékony felhasználók számára. A készülékben az egyedi formaterv, valamint a legmodernebb technológia párosul, sem a hardver, sem a szoftver területén nem kötöttünk kompromisszumot – mondta Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának ügyvezető igazgatója.

A mindössze 6,18 mm vékony, fémházas készülék súlya 120 gramm. A zavartalan felhasználói élményt 1,5 GHz-es négymagos processzor, Android 4.2.2 operációs rendszer és 2000 mAh kapacitású akkumulátor garantálja. A 4,7 colos in-cell HD kijelző a MagicTouch technológiának köszönhetően különösen érintésérzékeny, így akár kesztyűben is használható.

3.jpg

A Huawei Ascend P6 iparágvezető, 5 megapixeles frontoldali kamerájának automatikus korrekciós funkciói megkönnyítik a portréfotók készítését. A 8 megapixeles hátoldali BSI kamera lehetővé teszi 1080p full HD videók felvételét és lejátszását. A Huawei saját fejlesztésű IMAGESmart fotószoftverében szín- és kontraszterősítés, automatikus témafelismerés, tárgykövető fókusz és portrékorrekciós megoldások biztosítják a felvételek kiváló minőségét.

A készüléken a Huawei saját fejlesztésű felhasználói felületének, az Emotion UI-nak a legújabb verziója fut, amelyet a gyártó több mint 5 millió felhasználó véleményének figyelembe vételével alakított ki. Az optimalizált felületen a Me Widget, a MagicTouch és a SmartReading funkciók frissített verziója található, valamint az új panorámafotó és arcfelismerő funkciók.

2.jpg

A Huawei egyedülálló Automated Discontinuous Reception (ADRX) és Quick Power Control (QPC) technológiáinak köszönhetően a telefon energiagazdálkodása és akkumulátorteljesítménye más, hasonló méretű okostelefonokhoz képest akár 30 százalékkal jobb lehet. Több képernyős AirSharing funkciójának köszönhetően pedig különböző készülékekkel kapcsolható össze akár munka, akár játék céljából.

A Huawei Ascend P6 Magyarországon várhatóan nyár végétől lesz elérhető a szolgáltatók kínálatában.

Specifikáció:

  • Kijelző: 4,7” HD 1280 x 720 in-cell IPS LCD

  • Operációs rendszer: Android Jelly Bean 4.2.2

  • Kezelőfelület: Emotion UI, további funkciók: Uni Home, Me Widget, MagicTouch és SmartReading

  • Memória: 2GB RAM, 8GB ROM, microSD kártyával 32GB-ig bővíthető

  • Frontoldali kamera: 5 megapixel

  • Hátoldali kamera: 8 megapixel, F2.0, BSI és 4cm makro távolság

  • Videofelvétel: 1080P full HD videofelvétel és -lejátszás

  • Méret: 132,6 mm x 65,5 mm x 6,18 mm

  • Súly: kb. 120 g

  • Hálózat: UMTS /GSM

  • Maximális letöltési és feltöltési sebesség: HSPA+, letöltés 21 Mbit/s (CAT14), feltöltés 5.76 Mbit/s (CAT6)

  • Processzor: négymagos, 1,5 GHz

  • Audio: Dolby Digital Plus

  • Akkumulátor: 2000 mAh

    4.jpg

A Huawei Device-ról

A több mint 140 országban jelen levő Huawei termékeit és szolgáltatásait a világ népességének közel egyharmada használja. A vállalat több mint 20 kutatás-fejlesztési központot működtet világszerte, többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban, Oroszországban, Indiában és Kínában. A Huawei fogyasztói üzletága, az okostelefonokat, mobil szélessávú eszközöket, otthoni készülékeket és felhőalapú megoldásokat fejlesztő Huawei Device 2012-ben több mint 130 millió készüléket értékesített 7,5 milliárd dollár értékben. Az információs és telekommunikációs technológiák területén szerzett több mint 20 éves tapasztalat, kiterjedt nemzetközi hálózat és az üzleti partnerekkel kialakított szoros kapcsolat révén a Huawei Device a legújabb fejlesztéseket kínálja a felhasználók számára.

Kövesse nyomon cégünk híreit a Huawei Device Hungary Facebook-oldalán: http://www.facebook.com/HuaweiDeviceHungary

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!