Bemutatták a HTC Butterfly S-t

A felújított pillangó

A múlt héten feltűnt a HTC Butterfly S készülék, ami a One-hoz hasonlóan megkapta a BoomSound hangszórókat. Tegnap pedig a HTC hivatalosan is bejelentette a legújabb Android készülékeként, és a tudása is hozza az elvártakat. A HTC Butterfly S, mint a neve is mutatja, a közvetlen elődje fejlesztett verziója. 

htc-butterfly-s.jpg

Az új készülék kijelzője 5 hüvelykes, 1080p felbontású Super LCD 3 technológiás darab. Ami véleményem szerint az egyik legszebb színekkel rendelkező típus. A készülék belsejében Snapdragon 600 processzor van 1,9 GHz-re skálázva, 2 GB ram és 16 GB beépített tárhely áll a felhasználó rendelkezésére, de van microSD bővítési lehetőség, ami igazán jó hír. A készülékben a már megismert UltraPixel kamera teljesít szolgálatot, az előlapi kamera pedig 2.1 megapixeles. A készülék akksija egy igen méretes 3200 mAh-s darab. Szoftveresen pedig természetesen jár a legfrissebb Sense, vagyis az 5-ös, a BlinkFeed kezdőképernyővel együtt. Továbbá mint már említettük megkapta a BoomSound hangszórókat, igen hangszórókat hiszen a kijelző alatt és fölött is találunk.

A készülék ára körülbelül 797 dollár lesz, ami itthon igencsak a 200 ezres kategória, feltéve ha forgalmazva lesz nálunk, hiszen az elődmodellt sem lehet hivatalosan kapni itthon. Minden esetre a HTC nem említette, hogy A tajvani júliusi start után, mikor ér hol lesz beszerezhető. 

Forrás: ubergizmo.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!