A Nokia kiterjeszti megfizethető árú, 3G készülékeinek portfólióját

Sajtóközlemény

A Nokia három új, nagyteljesítményű készülék bejelentésével kiterjesztette klasszikus vonalvezetésű mobiltelefonjainak sorát. A Nokia 207, Nokia 208 és Nokia 208 Dual SIM modellek egyesítik magukban a már ismerős monoblokk dizájnt a Nokia ismertetőjegyévé vált izgalmas színekkel és a 3,5G sebességre képes internetkapcsolattal. A népszerű közösségi alkalmazásoknak, a kiemelkedőbb képalkotásnak és a hatékonyságot növelő tulajdonságoknak – mint például az internetmegosztás és a Mail for Exchange támogatás – köszönhetően a hasonló árkategóriájú készülékek között a Nokia 207 és Nokia 208 modellek valóban sokoldalú telefonok: kifejezetten a munka és a szórakozás közti egyensúlyra törekvő felhasználóknak készültek.

Nokia-208-Dual-SIM.jpg

„A Nokia 207 és a Nokia 208 telefonokat azoknak ajánljuk, akik szeretik a klasszikus modelleket és a hagyományos billentyűzetet, részesei akarnak lenni az okostelefon-élménynek azzal, hogy a közösségi oldalakon folyamatosan kapcsolatban vannak ismerőseikkel és internet-hozzáféréssel rendelkeznek” – mondta Timo Toikkanen, a Nokia Mobile Phones ügyvezető alelnöke. „A Nokia 207 és a Nokia 208 telefonok a legmegfizethetőbb áru 3G készülékeink, melyek a minőség, a teljesítmény és a különböző funkciók tökéletes egyensúlyát kínálják.” 

Az okosabb funkciók nagyobb rugalmasságot biztosítanak

A Nokia 207 és Nokia 208 készülékek alfanumerikus billentyűzettel rendelkeznek a gyors üzenetváltás érdekében, a felhasználókat pedig a Mail for Exchange kliens segíti, hogy naprakészek lehessenek a munkahelyi e-mailekkel és a találkozókkal kapcsolatban akkor is, ha úton vannak. A Nokia Áruházban elérhető Transzfer alkalmazás, lehetővé teszi a névjegyek szinkronizálását az okostelefonról*, így a Nokia 207 és Nokia 208 készülékeket utazásra tökéletes, másodlagos mobiltelefonná alakítja. A Nokia 208 Dual SIM telefon a Nokia Easy Swap technológiájával rendelkezik, mely lehetővé teszi a SIM-kártyák közti egyszerű váltást a készülék kikapcsolása nélkül, hogy a felhasználók a legkedvezőbb tarifacsomaggal rendelkező SIM-kártyájukat választhassák.

Összhangban a Nokia Mobile Phones portfóliójával, a Nokia 208 és a Nokia 207 telefonok a gyorsabb és megfizethetőbb mobilinternetezés élményét kínálják. A 3G támogatás a Nokia Xpress Böngésző által biztosított adattömörítéssel együtt alacsonyabb áron gazdagabb mobilélményt biztosít a felhasználók számára. Ehhez az élményhez a legnépszerűbb közösségi alkalmazások, a WhatsApp**, a Facebook, a Twitter, valamint a YouTube és a Vuclip segítségével történő videoletöltés is hozzájárulnak. A még sokoldalúbb felhasználás érdekében a Nokia 208 és Nokia 207 telefonok hordozható modemként is alkalmazhatók úgy, hogy a felhasználók a készülékeket egy USB-kábel segítségével egy laptophoz csatlakoztatják, így bárhol, bármikor megoszthatják az internetet.

700-nokia-207-red-front-single-sim.jpg

A sokoldalúsággal játékos képalkotás és a Nokia készülékekre jellemző tartósság párosul

A Nokia 208 telefon okoskamera tulajdonságai még élvezetesebbé teszik a fotózást: hangvezérelt önarckép-készítéssel, sorozatkép és panoráma funkciókkal biztosítanak még játékosabb képkészítési lehetőségeket. A képmegosztás gyerekjáték a Slam szolgáltatással, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány kattintással képeket osszanak meg más Bluetooth-képes készülékkel.     

A Nokia 207 és Nokia 208 készülékek kiemelkedően magas készenléti idővel rendelkeznek – a Nokia 207 és Nokia 208 telefonok esetében ez akár 33 nap, míg a Nokia 208 Dual SIM telefon esetében akár 20 nap is lehet – a felhasználók közötti hosszabb kapcsolattartás érdekében. Az egyszerűen tisztítható és karcálló telefonok a mindennapos használat során és extrémebb körülmények között is, például melegben vagy poros környezetben, egyaránt megállják helyüket.

A Nokia 208 készülék Single SIM és Easy Swap Dual SIM változatokban is elérhető lesz. Európában a Nokia 207 telefon kamera nélküli, Single SIM változatban lesz kapható. Az új készülékek feketében, fehérben, valamint piros, ciánkék és citromsárga színekben lesznek elérhetők. A Nokia 208 és Nokia 207 telefonok adók és támogatások nélküli, becsült kiskereskedelmi ára 68 dollár (52 euró) lesz, és várhatóan 2013 harmadik negyedévétől lesznek kaphatók.

A Nokia Conversations oldalain további információ található a Nokia 207 és a Nokia 208 készülékekről.

A Nokiáról

A Nokia a világ egyik vezető távközlési vállalata, termékei az emberek életének szerves részét képezik világszerte. Nap mint nap 1,3 milliárd ember használja Nokia készülékét arra, hogy újabb tapasztalatokat szerezzen, megossza azokat, információhoz jusson vagy egyszerűen, hogy beszéljenek egymással. A Nokia technológiai és design innovációi a vállalatot a világ egyik legelismertebb márkájává tették. További információért látogasson el a http://www.nokia.hu/a-nokiarol oldalra.


* Nokia Lumia készülékek, Windows Phone 8 operációs rendszert futtató telefonok és a legtöbb Android operációs rendszert futtató okostelefon

**Kezdetben a Nokia 208 készülék Single SIM változatára lesz elérhető

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!