Mi Van Most Nyitva?

mivan.pngNyáron sokan utaznak ismeretlen helyekre az országon belül, számukra gondot jelenthet egy-egy vidéki városban megtalálni a postát, vagy a gyógyszertárat. Az alkalmazás segít abban, hogy megtaláld bármikor az éppen neked kellő üzletet, szolgáltatást. 

Az alkalmazás lényegében egy térképes kereső, bejelölhetjük a nekünk épp kellő kategóriákat, és már itt is megjelentek a Trafikok is. Az alkalmazás figyel arra, hogy nem csak felnőttek használják így ha nem múltunk el 18 évesek akkor a kategória lista megrövidül. 

2013-08-05 20.13.03.png 2013-08-05 20.13.09.png

Mikor elindítjuk az alkalmazást akkor nem kell megijednünk, mivel ilyenkor csak a saját pozíciónkat láthatjuk a térképen, de ha rábökünk a nagyítóra akkor egyből megjelennek a kiválasztott kategóriák helyei, kis ikonokkal, és ha rájuk bökünk kiírják az adatait. Természetesen figyelembe veszi azt is, hogy éppen nyitva legyen a bolt, ezzel eleget téve az alkalmazás nevének.

Az adatbázisban a boltok információi folyamatosan frissülnek, de a felhasználók jelzései alapján is pontosodnak, melyeket a fejlesztő feldolgoz és ha valós a hiba akkor korrigál. A következő verziók valamelyikében meg fog jelenni egy új funkció, amivel a felhasználók is adhatnak hozzá újabb egységeket, melyek ellenőrzés után bekerülnek az egész adatbázisba.

2013-08-05 20.13.16.png 2013-08-05 20.44.43.png

Véleményem szerint egy nagyon jó alkalmazás, pont arra jó amire ki lett találva. Én sokat vagyok vidéken, ahol a megszokott pesti nyitvatartási időket el lehet felejteni, és így nem járunk felesleges köröket, egyből a megfelelő célt vehetjük irányba. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Play áruházból.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!