LTE-képességgel bővül a GALAXY S4 zoom

Sajtóközlemény

A Samsung a GALAXY S4 zoom nagy sikerére, valamint a legmodernebb LTE technológiára építve bővíti tovább okostelefon-kínálatát.

A GALAXY S4 zoom központi újítása a forradalmi Zoom Ring, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen könnyen kezelhető rendszeren keresztül férjünk hozzá a készülék legfontosabb funkcióihoz. Ezek között találjuk az In-Call Photo Share-t, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beszélgetés közben készített fotóikat könnyen és gyorsan átküldjék annak, aki a vonal másik végén van. A Zoom Ring közvetlen hozzáférést biztosít a Quick Launch és a Shortcut funkciókhoz, és könnyen kezelhető digitális vezérléssel helyettesíti a hagyományos manuális zoomot.   

GALAXY S4 zoom (8).jpg

Az okostelefonok világában egyedülálló képminőség elérése érdekében a GALAXY S4 zoom 10x-es optikai zoommal, 16 megapixeles BSI CMOS szenzorral, optikai képstabilizátorral és Xenon vakuval van felszerelve, így bármikor csodálatos, élénk fényképek készíthetők vele. Egy sor funkció gondoskodik arról, hogy a lelkes fotósok képei mindig kitűnőek legyenek, függetlenül attól, hogy mennyire értenek a fotózáshoz. A Photo Suggest GPS koordináták révén megjelöli a fotós helyét, s inspiráció céljából olyan fotókat mutat, amelyet ugyanazon a helyen más fotósok készítettek, sőt útmutatást is ad azokhoz a közeli helyekhez, ahol a lehető legjobb fényképtémákat találják. A GALAXY S4 zoom rendelkezik a Samsung népszerű Smart Mode-jával is, amely egy sor előre beállított üzemmód segítségével biztosítja a felhasználó számára, hogy a fénykép a lehető legjobb minőségű legyen. A Smart Mode Suggest kielemzi a helyszínt, és a legjobb Smart Mode beállítást javasolja a tökéletes fotó érdekében. 

A Photo Signature lehetővé teszi, hogy a fotós „kézjegye” is rákerülhessen a képre, így pedig a tulajdonjog is egyértelműen feltüntethető. Miután elkészült a fénykép, az aláírás manuálisan is elhelyezhető rajta egyetlen gombnyomással, de ez automatikusan is elvégezhető.

A fotografikus funkciók mellett a GALAXY S4 zoom tömve van a szórakozást szolgáló lehetőségekkel is, többek között az új Samsung Hubbal, ahol megtalálhatók a legújabb zenék, videók, könyvek és játékok, valamint a Group Play-jel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezetékes hálózaton keresztül osszák meg a legújabb zeneszámokat és játékokat barátaikkal, s így barátok társaságában lehet zenét hallgatni, és játszani.

A GALAXY S4-hez hasonlóan a GALAXY S4 zoom is az Android Jelly Bean 4.2-t használja, a modern LTE technológia pedig hipergyors 4G LTE feltöltést és megosztást tesz lehetővé bárhol. A Touchwiz lehetővé teszi a készülék személyre szabását, a Story Albummal képek és videók fűzhetők egybe egy könnyen megosztható történet elmeséléséhez, a Samsung Link pedig a laptopokon és táblagépeken tárolt képeket védi. Emellett a HomeSync használatával a fotókat felhőalapú tárhellyel lehet szinkronizálni.

GALAXY S4 zoom (5).jpg

Az LTE-képesség megjelenése a GALAXY S4 zoom-nál mutatja elkötelezettségünket azt illetően, hogy a piacon kapható legjobb termékeket kínáljuk vevőinknek” – mondta Young Lee, vezérigazgató-helyettes és a Samsung Europe Telekommunikációs részlegének vezetője. „A mai vásárlók nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy mindenhol és mindenkor csatlakozni tudjanak a világhálóra, s ezt lehetővé is teszi számukra a legújabb GALAXY S4 zoom LTE technológiája. A nagy teljesítményű, ugyanakkor stílusos GALAXY S4 zoom LTE tökéletes választás azok számára, akik lenyűgöző képeket szeretnének készíteni a mindig náluk lévő készülékkel, s a fotókat azonnal és könnyedén meg is szeretnék osztani másokkal.

További multimédiás tartalmak és még több információ itt található: www.samsungmobilepress.com.

További információk:

Samsung GALAXY S4 zoom termékspecifikációk:

Network

LTE

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 3 100/50Mbps) : up to 6 different band sets(Dependent on market)

3G

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Display

4.3 inch qHD Super AMOLED (960x540) screen

AP

1.5GHz Dual-Core Processor

*The selection of AP will be differed by markets

OS

Android 4.2 (Jelly Bean)

Camera

Main (Rear): 16 Mega pixel with x10 Optical Zoom and enhanced SMART Modes, OIS

                        24-240mm, F3.1-F6.3

Sub (Front): 1.9 Mega pixel camera

ISO: Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Continuous Shot: 4fps MAX with AF

Format: JPEG, PNG, GIF, WBMP, BMP, AGIF

Xenon Flash,

SMART Mode, Expert Mode(P/S/M/C), My Mode

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark

Recording & Playback: Full HD (1920x1080 30p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, Vorbis(OGG), FLAC, apt-X

Camera

Features

SMART Mode(25): Smart mode suggest, Beauty face, Best photo, Continuous shot,

Best face, Kids shot, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party/Indoor, Action freeze,

Rich tone (HDR), Panorama, Waterfall, Animated photo, Drama, Eraser, Sound & Shot, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light trace

Additional Features

Samsung Link, Samsung ChatON

S Voice, S Translator

Group Play: Share Music(MP3), Share Picture(JPEG, GIF), Share Document(PDF, PPT), Play Games

Story Album, Trip Advisor, Paper Artist, Photo Signature

Google Mobile Services

Chrome, Downloads, Google Maps, Gmail, Google Search, Google Settings, Google Plus,

Google Local, Google Play Store, Google Messenger, Google Navigation, Youtube,

Google Talk, Voice Search, Google Play Movie & TV, Google Play books, Google Play Music,

Google Play Magazine

Connectivity

WiFi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz

NFC,  Bluetooth® 4.0 (LE)

A-GPS + GLONASS

Sensor

Accelerometer, Geomagnetic, Proximity, Gyro, RGB Light

Memory

8GB Internal memory (User memory approximately 5GB) + microSD slot (up to 64GB)

1.5GB RAM

*User memory space may be less than the total memory space due to system files. User memory may differ by region, carrier, and supporting language, and may change after software upgrade.

Dimension

125.5 x 63.5 x 15.4 mm, 208g (with standard battery)

Battery

2,330mAh

 

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!