LG Pocket Photo – Nyomtatás, zsebből

Sajtóközlemény

Az LG Electronics (LG) PD233-as Pocket Photo intelligens, hordozható fotónyomtatója Magyarországon is elérhető. Az LG Pocket Photo 5x7,6 cm nagyságban, vezeték nélküli kapcsolat segítségével kiváló minőségű fényképeket nyomtat, Android* vagy iOS operációs rendszerű mobilkészülékről.

image001 (1).jpg

Az okostelefonok tervezésénél a készülékek közötti adatcsere kiemelt szerepet kapott, ezzel párhuzamosan az elkészült fényképek közösségi oldalakon, illetve más készülékekkel történő megosztása szintén mindennapossá vált az utóbbi időben. A kézbe vehető fényképek hangulatát ugyanakkor semmilyen elektronikus megosztás nem adhatja vissza. Az LG saját fejlesztésű Pocket Photo nyomtatója a régi idők Polaroid fényképezők hangulatát és előnyeit ötvözi a jelenkor csúcstechnológiájával. 

A stílusos LG Pocket Photo a jelenleg kapható legkisebb és legkönnyebb hordozható fotónyomtatók egyike: mérete csupán 72 x 120 x 24 mm, súlya 215 gramm. Ha épp nincs rá szükség, akár tenyérben vagy kabátzsebben is elfér. A Pocket Photo által készített fotók mérete csupán 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 hüvelyk). Az okostelefonokon futó Android vagy iOS rendszerhez készült ingyenes alkalmazás letöltése és telepítése után egyszerűen kapcsolódunk az okostelefonunkkal a Pocket Photo-hoz, és máris nyomtathatunk.

1121_PocketPhoto_leaflet-2.jpg

„A kinyomtatott fényképek olyan különleges, sajátos látványt és élményt nyújtanak, amire a digitális képek egyszerűen nem alkalmasak.” – nyilatkozta meg Seog-ho Ro, az LG Home Entertainment Company elnökhelyettese. „Ha valamelyik fényképét szívesen hordaná magával a pénztárcájában, esetleg határidőnaplójában vagy naplójában szeretné tartani, az LG intelligens hordozható fotónyomtatója egyszerű és problémamentes megoldást kínál, okostelefonnal készített képek esetében is.”

A Pocket Photo alkalmazásban elérhető szerkesztési eszközök segítségével a QR-kód beágyazása, illetve az alapszintű képszerkesztési műveletek (pl. kivágás, keretezés vagy színezés) végrehajtása pillanatok alatt megoldható. Mivel QR-kódot is képes a fényképekre nyomtatni, az LG Pocket Photo kreatív lehetőséget kínál a kinyomtatott kép és az online felületek összekapcsolására. A közösségi oldalakra vagy más online tartalmakra mutató QR-kód bármilyen vonalkódolvasó alkalmazás segítségével beolvasható. A Pocket Photo eszközzel egyénre szabott születésnapi meghívó, üdvözlőkártya vagy akár személyes QR-kódot hordozó üzleti névjegykártya is nyomtatható. A QR-kódos, nyomtatott képek üzleti lehetőségeket is rejtenek, hiszen lehetővé teszik, hogy a vállalatok egy adott márkával vagy közelgő üzleti eseménnyel kapcsolatos online anyagokhoz irányítsák az ügyfeleket. Az egyénileg szerkeszthető fényképek felhasználhatók például geocaching-hez, vagy más interaktív játékoknál is. Az LG Pocket Photo által kínált kreatív és közösségépítési lehetőségek tárháza végtelen.

PocketPhoto_lifestyle.jpg

Az LG Pocket Photo a Bluetooth és az NFC (Near Field Communication) szabványt egyaránt támogatja, a nyomtatáshoz a ZINK® festék nélküli nyomtatótechnológiáját alkalmazza. Ez a technológia fölöslegessé teszi a tintapatronok használatát, ugyanis hővel aktiválja a ZINK 2.0 papír színképző vegyszereit. A hagyományos nyomtatási eljárásokhoz képest a ZINK festék nélküli rendszere tartósabb, kevésbé elmosódó képeket hoz létre.

A Pocket Photo hordozható fotónyomtató ajánlott bruttó fogyasztói ára: 42 990 forint

Az utántölthető nyomtatópapír 30-as kiszerelésben kapható. A PS2203 nyomtatópapír ajánlott bruttó fogyasztói ára: 4 990 forint 

*Kompatibilitás: Android Version 2.2 (Froyo) és az efölötti verziók

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!