Samsung bemutatón jártunk

Tegnap este Berlinben az IFA 2013 keretein belül tartotta meg a Samsung az Unpacked 2013 episode 2-t. Ezt a Samsung jóvoltából mi a Cinema City Arena VIP termében követhettük nyomon. Őszintén megmondom nem nagy várakozásokkal indultam utamra, de kellemesen csalódtam az új készülékekben.

note-3.jpg

Forrás:bgr.com

Először bemutatták az új Note 3-mat, ami meglepően hasonlít szerintem pár korábbi S4-nek titulált készülékre, amik még márciusban keringtek az interneten. Az új készülék elég erősre sikerült, és rengeteg újdonságot tud. Továbbfejlesztették a Pen-t is és több funkciót helyeztek rá, amik elég vonzóvá teszik. Bár a készülék nem lett nagyobb viszont a kijelző 5,7 hüvelykre hízott. 

vtw_0465.jpg

Forrás:theverge.com

Ezután leleplezték az "okosórát" vagyis a Galaxy Gear-t. Elöljáróban annyit, hogy az új Note készülékkel Bluetoothon kommunikál és képesek vagyunk a készülék funkcióit kihasználni, illetve kiegészíteni a használatával. A legfuturisztikusabb dolog számomra, hogy még telefonálhatunk is vele, elég érdekesen fog kinézni az utcán. 

galaxy_note_101_2014.jpg

Forrás:bgr.com

Az este meglepetése az új Galaxy Note 10.1 2014 edition. Igen ilyen hosszú neve van. Viszont a készülék magáért beszél. Mi ugyan nem a végleges készülékeket fogdoshattuk a közvetítés után (ezért is nem saját fotók vannak a cikkben), de már ez is lenyűgöző volt. A kijelző hihetetlen. Magukról a készülékekről azért nem írok többet, mert inkább akkor térnék ki rájuk, mikor teszteljük őket, hiszen rengeteg plusz információt kaptunk a Samsungos srácoktól, hogy le sem lehet mindet írni, inkább kipróbálnám a sok új funkciót mielőtt bármi szót ejtenék róluk.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!