ZsebNővér

Figyelmeztet a gyógyszerünkre

zsebnover.pngAz alkalmazást a fejlesztő ajánlotta figyelmünkbe, méghozzá kiemelve azt, hogy tud Magyarul, mellyel egyedülálló a maga nemében. Nos igen, tökéletesen Magyar az alkalmazás, ha a készülékünk rendszer nyelve is Magyar, viszont én Angolul használom így erre rá kellett jönnöm, hogy megláthassam, bár ezt már egy következő frissítésben javítják, és alkalmazáson belül is lehet majd nyelvet választani. Viszont az alkalmazás jelenleg Nyílt Béta fázisban, van vagyis bárki kipróbálhatja, és tehet javaslatokat, a fejlesztésére. 

Akkor most térjünk is rá az alkalmazásra. Mint a neve mutatja ez egy egészségügyi alkalmazás, illetve egy gyógyszerszedési asszisztens és emlékeztető. Én magam ugyan nem szedek gyógyszereket, de vitaminokat igen, amiket rendszeresen elfelejtek bevenni. Ebben segíthet az alkalmazás. Beállíthatunk kúrákat, amikhez hozzáadhatunk gyógyszereket és időpontokat továbbá, hogy étkezés előtt vagy után, vagy közben kell-e bevenni. 

2013-09-07_22-23-32.png 2013-09-07_22-24-04.png

A felület nagyon egyszerű és letisztult, kicsit emlékeztet a Windows Phone rendszer csempéire. Továbbá megnézhetjük sorban is, hogy miket kell majd bevennünk. Beállítani pofonegyszerű, és tetszőlegesen hozzáadhatunk még más mértékegységeket is, amiket a nem tettek bele. már majdnem egy hete használom, és mivel emlékeztet így mindig sikerült is bevenni. 

2013-09-07_22-24-00.png 2013-09-07_22-24-13.png

Az alkalmazás, mint említettem jelenleg Nyílt Béta fázisban van, és ingyenesen letölthető a Play Áruházból, és ha befejeződik ez a fázis akkor is ingyenes marad.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!