Ultimate Mortal Kombat 3

mzl.trwxhcjx.175x175-75.jpgAz eredeti Mortal Kombat 3 játékot jó pár évvel ezelőtt 1995-ben adta ki a Midway árkád játékgépekre, a jobb napokat is látott szoftvercég, mára már nincs az elitben, pedig számos felejthetetlen játékot adtak nekünk. Az Android játékot Kathy GoodFellow készítette, és egész jó munkát végzett.

Gondolok itt arra, hogy kapunk egy irányítófelületet, ami teljes egészében a régi árkád játékokra épít, így a régi játékosok is könnyen felismerik a helyzetet. Maga a játék ugyanarról szól, mint az eredeti lévén, hogy egy portolás. így a történet szerint meg kell nyernünk a Mortal Kombatot, és le kell győzni Goro-t. 

2013-10-06_08-33-31.png

Az irányítás a kezelőfelületen nagyon egyszerű így nem érdemes róla beszélni, ami nehéz, hogy kicsit hozzá kell szokni, hogy ismét kombinációkat nyomogathatunk, hogy le tudjuk győzni ellenfeleinket, ez pedig egy kisebb kijelzőn nem biztos, hogy akkora élmény.

2013-10-06_08-35-07.png

Kis érdekesség, hogy a játék létezik iOS rendszerű készülékekre is, viszont ezt az EA adta kis és azért kicsit hozzá is nyúltak, de véleményem szerint még így is élvezhető, de az igazi retró érzést az Androidos verzió adja.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!