Find Vooice

Most megtudhatjuk mit is mond a róka

Capture.PNGSzeretem a memória játékokat, és a most következő alkalmazás is ezek közé sorolható. A fejlesztő cég a múltkor már bemutatott Szintézis-NET, akik most ismét egy kitűnő alkalmazással örvendeztettek meg bennünket. Ezúton is köszönjük a lehetőséget. Az alkalmazás neve sokat elárul: itt bizony a fülünkre lesz szükségünk, hogy kitaláljuk miről is van szó.

A játék maga rém egyszerű, így akár a legkisebbek számára is tartós elfoglaltságot jelenthet - már ha oda adjuk nekik a készülékünket. Az alkalmazást két játékmódban lehet használni: hangpár kereső és hangfelismerő. Nekem a hangfelismerő mód volt a kedvencem, amiben a képen látható állatokat kell párosítani a hangokkal. A játék elején egy twisterrel lehet kiválasztani, hogy milyen állatokkal szeretnénk játszani (farm, erdő, safari ). Az erdei pályákon végre fény derül a nagy kérdésre is - mit is mond a róka. A pályák látványosak, és a kicsik számára izgalmas feladat, hogy a fák, bokrok közt megbúvó állatokat megtalálják.

kep_1.png

A kevésbé látványos, ám annál sokszínűbb mód az igazi memória játék – a hangpár kereső -, amiben ezúttal képek helyett hangokat kell összepárosítani. Ha ez sikerül, akkor megjelenik az adott hang, vagy zaj kibocsátója. A gyerekek jó mókának fogják tartani, hogy előre kitalálhatják, hogy vajon minek is hallják a hangját. Itt is van módunk választani, az állatoktól kezdve a hangszereken át, a hangjegyeken keresztül egészen a mindenféle zajokig.  Itt néha igazán meg kell erőltetni magunkat, és hosszútávon is jó elfoglaltság, bár reggel a buszon annyira nem egyszerű kivitelezni a játékot, de egy jó fülhallgatóval ez sem lehetetlen.

promo_graphics_1024x500.png

A játék rajzolata szép, és egységes, nagyon jól sikerült, és ismét egy addiktív játékot kaptunk. Úgy tűnik, egyre jobban ráérez a cég, hogy mit is akarnak a felhasználók. Engem megvett a játék, de próbáljátok ki ti is. A játék ugyan némi pénzért érhető el a Play áruházból, de szerintem megéri az a pár száz forint.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra:
playstore-icon.png

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!