Unroll Me

Juttasd el a golyót a céljához

mzl.lipcrvnb.175x175-75.jpgSzeretem az ilyen fajta puzzle feladatokat, hisz egyes darabok igazán képesek kihívás elé állítani. A játékot a Turbo Chili adta ki januárban, Androidra és iOS-re, és látszik hogy nem az első próbálkozásuk. A lényeg, hogy a golyó eljusson a célhoz, az mindegy hogy milyen úton, de minél kevesebb lépésből oldjuk meg a puzzlet annál több csillagot kapunk.

A játék eleinte csak kezdő szinten enged játszani és csak utána lehet erősebb szinteken próbálkozni, így biztosan le köt minket jó pár órára. A játék során van pár másodpercünk átnézni a pályát, hogy honnan hová kell eljuttatnunk a kis golyót és aztán már rögtön el is indul így nincs sok idő a gondolkozásra. 

2014-02-09 11.01.51.png 2014-02-11 20.23.30.png

A kis csatornákat egyszerű swipe mozdulattal tudjuk huzigálni, és könnyebbség, hogy miközben a golyó épp benne van egy csatornában közben is könnyedén mozgathatjuk, így még több variációt nyit meg számunkra. Vigyázat, vannak mozdíthatatlan darabok is a pályán amiket viszont érintenünk kell ezzel megnehezítve a dolgunkat. A kevés idő és a sokféle variációk rengeteg szórakozást ígérnek, ám azért ha öt próbálkozás után sem sikerül akkor lehet ideje pihentetni a pályát.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra Letöltés iOS-re
playstore-icon.png appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!