Cat Physics

catphy.PNGA játékot a Donut Games adta ki, viszont sok játékukkal ellentétben ez csupán Androidra készült el. Elég sikeres fejlesztők, rengeteg játékuk van különböző alkalmazás boltokban, és az általam tesztelt Cat Physics megfogott, a nem eltúlzott grafikával, egyszerűségével, és bonyolult puzzle feladataival. Lényegében két, vagy néha több macska van a pályán, és az egyiknél van egy labda, és ezt kell eljuttatnunk a másikhoz. 

Ahhoz, hogy ezt véghez vihessük, segítségünkre lesznek nyilak. A nyilak egy löketet adnak a labdának abban az irányban amerre mutatnak. Továbbá vannak még portálok, amik egy helyre teleportálják a labdánkat. A nyilakat tetszés szerint rendezhetjük és így rengeteg jó megoldás létezik ugyanarra a feladatra. 

2014-02-16 11.34.32.png

Ezeken kívül, van, hogy gombokat kell megnyomni ahhoz, hogy kinyíljon egy ajtó, Vannak különböző forgó elemek, amik vagy segíthetnek épp, vagy ha kicsit is rosszul időzítünk akkor  már kezdhetjük is elölről a pályát. Vannak falak amiken csak egy irányban lehet túljutni, Ahhoz, hogy minél több pontot kapjunk, a lehető legrövidebb útvonalon kell eljuttatni a labdát a cél macskához. Minden pályán 1000 pontról indulunk, de minden pályán más és más a 3 csillagot érő pontszám, a nehézségtől függően.

2014-02-16 12.01.39.png

Rengeteg pálya van, én 25 öt csináltam meg gyorsan, és elvileg 100 pálya van összesen, így azért egy darabig el lehet szórakozni vele. Viszont ez is egy addiktív játék, viszont mivel nem tart túl sokáig egy pálya, akár buszozás közben is kellemes elfoglaltságot tud nyújtani.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra
playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!