Hazánkba érkezett az LG hajlított okostelefonja

Sajtóközlemény

Az LG Electronics (LG) hazánkban is elérhetővé teszi a hajlított LG G Flex mobiltelefonját, amely az okostelefonok piacán egy újabb mérföldkőnek számít. A készülék különlegessége, hogy formájában az arc vonalát követi. Az LG prémiumkategóriás G sorozatának legújabb tagja, a G Flex egészen újszerű kijelzője és akkumulátora az LG vállalatcsoport egyedülálló újításait testesíti meg. Az LG G Flex új kezelőfelületi szolgáltatásokat is kínál, amelyek a hajlított forma előnyeit használják ki.

LG_G_FLEX_04.jpg

 

"Az LG G Flex egyedi megjelenése, innovatív hardvere és felhasználóbarát felülete a legnagyobb fejlődést jelentik a mobil iparágban, azóta, hogy az okostelefonok életünk szerves részévé váltak.mondta el Piro Péter az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi mobilkommunikációs értékesítési vezetője, majd hozzátettea G Flex az ívelt kialakításán felül még számos újítással rendelkezik, olyanokkal, mint például az "öngyógyító" hátlap.

Forma és funkció: az emberi archoz idomuló forma

Az LG G Flex homorú kialakításának köszönhetően, beszélgetés közben csökken a száj és a mikrofon közötti távolság a hagyományos készülékekhez képest, így jobb hangminőséget eredményez. A hajlított forma a hagyományos, sík okostelefonokhoz képest 3 dB-lel növeli a hangerőt. Az ívelt készülék határozottabban simul a kézbe, és a nadrágok farzsebében is sokkal kényelmesebben elfér. Az oldalára fordított készülék pedig tökéletes eszköz filmek lejátszásához vagy játékokhoz.

Az LG G Flex is ugyanolyan hátlapi gombokkal lett felszerelve, mint az LG G2. Mivel a telefon oldalán nem találhatók gombok, kisebb az -->

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!