Bemutatkozott az LG L SeriesIII az MWC-n

Sajtóközlemény

Az LG Electronics (LG) az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be a népszerű L Series termékcsalád harmadik generációját. Az L SeriesIII  az LG egyedi, minimalista formatervezési irányvonalát viszi tovább, ugyanakkor továbbfejlesztett hardvert és kezelőfelületet, valamint a kategóriában nem jellemző, legfrissebb operációs rendszert kapott. Az L Series és az L SeriesII készülékek nemzetközi sikerét az L SeriesIII minden bizonnyal folytatja majd, hiszen a legújabb sorozat egyedi külsejét és praktikus szolgáltatásait az LG prémiumkategóriás G sorozata ihlette.

 L_series_III1.jpg

Az LG formatervezési hagyományai a szemet gyönyörködtető L SeriesIII okostelefonok minden részletén tetten érhetők. Az egybefüggő felület, az igényes kidolgozás, az elegáns fémkeret és a Quick Window intelligens védőtok tökéletes harmóniát alkot az L SeriesIII készülékeken. A három élénk színben elérhető Quick Window az LG első, kifejezetten középkategóriás készülékhez tervezett védőtokja. A Quick Window nem csupán leejtés és ütődés ellen nyújt védelmet, hanem ablakán keresztül felnyitás nélkül is láthatóvá teszi a pontos időt, illetve azt is, hogy kitől érkezik hívás.

Az L SeriesIII modellek Android 4.4 KitKat operációs rendszerükkel még inkább kiemelkednek a középkategóriájú termékek közül. Az LG a termékcsalád valamennyi tagját a Google legfrissebb operációs rendszerével dobja piacra, így a legújabb, optimalizált Android platform szélesebb közönség számára is elérhetővé válik. A korábbi verzióknál még látványosabb és még inkább magával ragadó felület mellett az Android 4.4 KitKat operációs rendszer nagyobb teljesítményt és<span

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!