God of Light

mzl.oaeihohh.175x175-75.jpgMikor erre a játékra bukkantam kicsit másra gondoltam, aztán elolvastam a leírást, és megtetszett, egy újabb puzzle játék. A történet szerint a fény elveszett az Univerzumból, és az élet forrása nem működik. A feladatunk tehát, hogy különböző pályákon eljuttassuk a fényt mindenhova, így visszahozva az életet, tehát mi leszünk a fény urai. Az alapelképzelés jó, hogy történetet adtak a játéknak, így nem csak egy sima puzzle játék, hanem van egy célja is. Ehhez még jön egy elég jó kis alapzene is, amit bár én nem szívesen hallgatok sosem, hisz valamibe mindig bezavarna, de jelen esetben inkább kellemes. De térjünk is át a játékra.

2014-04-06 12.38.50.png

A játékban a fényt kel irányítanunk, hogy mindenhova eljusson. Ehhez tükröket és különböző dolgokat kell használnunk. Vannak tükrök amiket forgathatunk, de van amit nem. A forgatásokkal bárhova eljuttathatjuk a fényt, ám közben minél több pontot kell gyűjtenünk, amit úgy tehetünk meg, hogy a kristályokon is átvezetjük a fény sugarat. 

2014-04-02 22.14.50.png

Amennyiben elakadnánk, van segítségünk, egy kis bogár, ami megmutatja a tökéletes utat a fénynek, amivel a maximális pontot tudjuk összeszedni, ám ezekből a segítségekből csak korlátolt mennyiségű áll rendelkezésünkre és ahhoz, hogy újabbakat szerezzünk, fel kell fedeznünk, hogy hol alszanak a pályán és rájuk kell irányítani a sugarat, így felkeltve őket. Vagy akár vehetünk is, ám ezt a számlánk, bánhatja, így óvatosan adjuk oda bárkinek is a telefonunkat, ha van a készülékhez kötve számla.

2014-04-02 22.12.49.png

Rendkívül változatos, és nagyszerű játék,remek grafikával, és 75 pálya áll rendelkezésünkre amivel egy ideig képes lekötni minket. Erősen közösségi alapú, és Google+ -hoz kötődik, és achivmentek is vannak  A játék alapverziója Androidra ingyenes, ám a HD verzióért már fizetnünk kell, olyan kb 450 forintot, míg iOS készülékekre 1,79 eurót kell fizeni, és itt nincs ingyenes verzió, de iPad-re és iPhone-ra is telepíthető. Véleményem szerint egy igazán jó játék, és azt nézve, hogy az ilyen jó játék fejlesztők megérik, hogy támogassuk őket, szerintem nem drága egyik ár sem, remélve, hogy több ilyet kapunk cserébe.

A teszt nem jöhetett volna létre az Evolveo XtraPhone 5,3 QC nélkül.

Letöltés Androidra: Letöltés Androidra HD: Letöltés iOS-re:
playstore-icon.png playstore-icon.png appstore-icon.png

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!